Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
ncl
|
Добавлено: Пн Сен 14, 2009 12:56 pm Заголовок сообщения: |
|
|
les prosto skazka i mjagkiy ))) |
|
Вернуться к началу |
|
 |
MeSHOK Cube Group
Зарегистрирован: 10.03.2005 Сообщения: 104 Откуда: Львів Репутация: 93.8   голосов: 3
|
Добавлено: Пн Сен 14, 2009 12:57 pm Заголовок сообщения: |
|
|
"добрый" лес :) _________________ танцпол закрытых глаз.... |
|
Вернуться к началу |
|
 |
karine

Зарегистрирован: 12.06.2008 Сообщения: 2059 Откуда: Киев Репутация: 62.3   голосов: 30
|
Добавлено: Пн Сен 14, 2009 1:33 pm Заголовок сообщения: |
|
|
ой, а кому там моя ирочка машину поломала? хихи))) такая мелкая и ТАКАЯ вредная! _________________ Я у мамы дурочка - ем селедку с сахаром |
|
Вернуться к началу |
|
 |
subfeel

Зарегистрирован: 13.07.2006 Сообщения: 6214 Откуда: адуктО Репутация: 118.9   голосов: 149
|
Добавлено: Пн Сен 14, 2009 1:37 pm Заголовок сообщения: |
|
|
karine писал(а): | raizer писал(а): | лес с сотнями разноцветных лягушек в траве,
:) |
вот это ДА!! |
ага)) их там мммилллионннн :D
ПАКЕТ писал(а): | 2 subfeel:Дабстеп? А коли? |
время не скажу, часы остались без меня (:
но эт был интересный экпириэнс!
так много глубоких бассов по земле, что даже пару человек проснулось)) _________________ this is your life, and it's ending one minute at a time |
|
Вернуться к началу |
|
 |
ncl
|
Добавлено: Пн Сен 14, 2009 1:53 pm Заголовок сообщения: |
|
|
karine писал(а): | ой, а кому там моя ирочка машину поломала? хихи))) такая мелкая и ТАКАЯ вредная! |
na schet mashyny ne jasno vecherom poedem na service |
|
Вернуться к началу |
|
 |
karine

Зарегистрирован: 12.06.2008 Сообщения: 2059 Откуда: Киев Репутация: 62.3   голосов: 30
|
Добавлено: Пн Сен 14, 2009 2:08 pm Заголовок сообщения: |
|
|
ncl писал(а): | karine писал(а): | ой, а кому там моя ирочка машину поломала? хихи))) такая мелкая и ТАКАЯ вредная! |
na schet mashyny ne jasno vecherom poedem na service | от молодец девка! погуляла)))) _________________ Я у мамы дурочка - ем селедку с сахаром |
|
Вернуться к началу |
|
 |
ncl
|
Добавлено: Пн Сен 14, 2009 2:15 pm Заголовок сообщения: |
|
|
karine писал(а): | ncl писал(а): | karine писал(а): | ой, а кому там моя ирочка машину поломала? хихи))) такая мелкая и ТАКАЯ вредная! |
na schet mashyny ne jasno vecherom poedem na service | от молодец девка! погуляла)))) |
a to! |
|
Вернуться к началу |
|
 |
diagn0z Cube Group
Зарегистрирован: 09.07.2004 Сообщения: 2418 Откуда: Leopolis Репутация: 184.8   голосов: 49
|
Добавлено: Пн Сен 14, 2009 2:58 pm Заголовок сообщения: |
|
|
Дякую всім, хто допомагав, хто брав безпосередню участь і всім, хто прийшов і тим самим приєднався до свята — без вас цього всього не було б :)
Атмосфера була власне такою, як я хотів, особливо зранку :) Це той стан, в якому люди розкриваються і показують, якими вони є насправді... і вчергове розвіюються ілюзії щодо деяких персонажів :)
Ще шкода, що малувато народу може оцінити ту музику і подачу, яку пропонували музиканти — хотілось би бачити більше танцюючих людей.
Але всі ніби задоволені :) Побачимось в лісах.
UPD: Фоткі. Якшо в когось є нармальні, виставляйте.
Последний раз редактировалось: diagn0z (Пн Сен 14, 2009 6:09 pm), всего редактировалось 1 раз |
|
Вернуться к началу |
|
 |
contrast
Зарегистрирован: 14.09.2008 Сообщения: 142 Откуда: Львів Репутация: 46.5   голосов: 3
|
Добавлено: Пн Сен 14, 2009 5:31 pm Заголовок сообщения: |
|
|
Кращий оупен Львова !!! ранок особливо |
|
Вернуться к началу |
|
 |
TROO

Зарегистрирован: 06.09.2009 Сообщения: 21 Откуда: Lviv Репутация: 36.6  
|
Добавлено: Пн Сен 14, 2009 9:41 pm Заголовок сообщения: |
|
|
diagn0z писал(а): |
Ще шкода, що малувато народу може оцінити ту музику і подачу, яку пропонували музиканти — хотілось би бачити більше танцюючих |
Я б сказав було навіть дуже непогано особливо хочу відзначити як грав Мешок дуже сильно зарядив людей позитивною енергетикою такби мовити дав поштовх, багато людей танцювало ,багато насолоджувались , а взагалі війшовши в стан трансу кожен тріпує порізному хто танцює хто просто слухає, було супер ,це краща транс тусовка на я кій я був, я вперше був на паті у Львові і Львів залишився найкпащим . Навіть ті хто ніколи не був на транс тусовці відчули цю енергетику яку вложили КУБи .......респект вам, Ми звами..... _________________ Real world is just another simulation .....
TROO Group
http://www.open-air.at.ua |
|
Вернуться к началу |
|
 |
contrast
Зарегистрирован: 14.09.2008 Сообщения: 142 Откуда: Львів Репутация: 46.5   голосов: 3
|
Добавлено: Пн Сен 14, 2009 10:51 pm Заголовок сообщения: |
|
|
TROO писал(а): | diagn0z писал(а): |
Ще шкода, що малувато народу може оцінити ту музику і подачу, яку пропонували музиканти — хотілось би бачити більше танцюючих |
Я б сказав було навіть дуже непогано |
Я от думаю,що людей було маловато на самій паті !!!!!!!! і це дуже-дуже не приємно на справді. Організатори вкладають: себе,свій час,гроші,а отримують купу позитиву і фінансовий прольот тільки тому що чомусь люди у нас не їдуть на паті в такій кілкості в якій хотілося б усім нам напевно. І більшість людей які відсутні саме ті люди які б мали як мені здається бути на танцполах такого роду заходах у нашому місті. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
TROO

Зарегистрирован: 06.09.2009 Сообщения: 21 Откуда: Lviv Репутация: 36.6  
|
Добавлено: Пн Сен 14, 2009 11:52 pm Заголовок сообщения: |
|
|
Хто незнає такого роду заходи не приносять заробітку! Поки є такі заінтересовані люди як куби транс не помре у Львові! дякую вам за такий приємний вечір. чекаєм наступних зустрічей!!!!
p.s. Виклав фото і маленьке відео на сайті! _________________ Real world is just another simulation .....
TROO Group
http://www.open-air.at.ua |
|
Вернуться к началу |
|
 |
contrast
|
Добавлено: Вт Сен 15, 2009 6:44 am Заголовок сообщения: |
|
|
TROO писал(а): | Хто незнає такого роду заходи не приносять заробітку! |
Я чудово знаю що можна очікувати від такого роду заходів !!! |
|
Вернуться к началу |
|
 |
diagn0z Cube Group
Зарегистрирован: 09.07.2004 Сообщения: 2418 Откуда: Leopolis Репутация: 184.8   голосов: 49
|
Добавлено: Вт Сен 15, 2009 3:43 pm Заголовок сообщения: |
|
|
seraph писал(а): | Я от думаю,що людей було маловато на самій паті !!!!!!!! і це дуже-дуже не приємно на справді. |
Людей було в сам раз :) А от яких, про це можна поговорити.
seraph писал(а): | TROO писал(а): | Хто незнає такого роду заходи не приносять заробітку! |
Я чудово знаю що можна очікувати від такого роду заходів !!! |
))) Мутіть те, шо треба мутити. Не паримось, ідем далі...
TROO писал(а): | Поки є такі заінтересовані люди як куби транс не помре у Львові! |
Зацікавлених вже десь 4 групіровки, але тільки одні розродились на оупен, не одними кубами, ще все попереду. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Redrik_Shuhart
Зарегистрирован: 01.02.2009 Сообщения: 23 Откуда: Киев Репутация: 53  
|
|
Вернуться к началу |
|
 |
|