ПравилаПравила   FAQFAQ   ПоискПоиск   ПользователиПользователи   ГруппыГруппы  Репутация пользователейРепутация  ПрофильПрофиль  Напоминание пароляЗабыли пароль?   Войти и проверить личные сообщенияВойти и проверить личные сообщения    РегистрацияРегистрация  ВходВход

12.02.2006 .......... Da Free Musik Koncert, Part 2
На страницу Пред.  1, 2
 
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов PsyShine -> Other parties
Предыдущая тема :: Следующая тема  
Автор Сообщение
atm



Зарегистрирован: 02.10.2005
Сообщения: 37
Откуда: kiev
Репутация: 22.2

СообщениеДобавлено: Ср Фев 15, 2006 1:49 am    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

kotra писал(а):
atm писал(а):
Коцерт оказался настоящей медвежей услугой...


я дуже не люблю відповідати на подібні речі, але...

ви, пане atm, мали можливість вийти з магазину в будь яку хвилину, пересунутися від злої клолнки, яка вам вухо так напружувала, мали також повну свободу взагалі не приходити.

і питання навіть не в безкоштовності входу.

хвилюватися про ваш комфорт, шановний atm, температуру в приміщенні, якісь пива та рівень обслуги в барі, наявність вєшалок і незручну для вас кількість людішек в клубі ми не будемо. ви, друзі, вже банально зажралися в своєму бажанні і музичку послухати і щоб дупу вам в тепло поставили. ви навіть приблизно не знаєте, в яких приміщеннях та в яких умовах проводяться подібні концерти та вечірки в європі та іншому світі, в які інколи бетонні затрахані підвали ходять люди аби тільки отримати можливість та кайф слухати подібну музику.

вам музику хочецця? маєте!!
потрібен комфорт?! з цим не до нас будь ласка. свіжі котлєти і чисті шкарпетки у мами просіть.

а взагалі, дуже цікавою є така тенденція в києві:
вчора людина ще ледве знала яка різна музика в світі є, як комп"ютер включити і де ж музикальниє диски беруться, а потім, після кількох концертів дякує, що "щось таке" відбувається в нас, що стільки почула нового, що "культурний шок" наступіл... і проходить аж пару місяців і та ж людина починає вже оцінювати "прогресс в звукопроизводстве" та рівень організації...

ми вам нічого не винні, містер. не були винні і не будемо ніколи.
ми робимо свої концерти та вечірки в першу чергу для самих себе і так як ми самі вважаємо правильним.
ми самі створюємо свій власний світ, а не просимо, щоб нам хтось зробив харашо.
і у вас є аж дві можливості - або створити свій власний, самий ахеренний та безумовно ж правильний світ і жити в ньому, або час від часу проситися погрітися в наш. і коли приходите, то залишайте будь ласка ваші оцінки та бажання при вході, разом з брудним взуттям.

удачі


Одразу хочу подякувати за відповідь. Не очикував, що ви , Дмитре, щось відповісте. Мабуть доведеться дати деякі раз:яснення щодо моїх зауважень. Я зовсім не мав жодних бажань давати оцінку якості музики чи виступам виконавців, адже просто не маю права та значного досвіду у цій сфері. Основне, що мене не покоїло, так це те, що сприймати музику в умовах порушеного мікроклімату seu температура, вологість, та рух повітря, та натовпу, що постійно переміщюється не можливо, точніше можливо, але якість сприйняття та враження не досягають тих рівнів, що змогли б досягти. Щодо колонок та закладених вух, то це мабуть лише позитивний момент, принаймні я вважаю певні види звуків можно сприймати лише так, тому і став так близько. Кінець кінцем кохлеарний неврит мені вже не загрожує. Згаданий культурний прорив дійсно відбувся, і мав він українське забарвлення, адже до ДЗ я просто не знав про Nexsound і його клевретів. І ще згадане мною слово ретро та очікування нового, було викликане лише тим, що ті виступи наживо, що я чув (вухами чи з інету) завжди відрізнялися один від одного за коцепцією (звісно усе переслухати я не міг), але очікував, що і на цей раз біде новий профіль звуків.
З приводу приміщень та місць проведення я тобі хочь зараз можу запропонувати 2 варіанти в Києві. Індустріальні приховані споруди. В обох вже не разпроводились експериментальні заходи. ("Сlosed air").Якщо зацікавить можу влаштувати тобі екскурсію на вихідних.
На все добре.

атм
РS Сподіваюсь тобі сподобалась музика Невського, просто Поліна просила віддячити тобі за диск, що ти їй подарував.
_________________
noise-atm.narod.ru
Вернуться к началу
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение Посетить сайт автора
Показать сообщения:   
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов PsyShine -> Other parties Часовой пояс: GMT + 2
На страницу Пред.  1, 2
Страница 2 из 2

 
Перейти:  
Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете голосовать в опросах