Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
alexxdrum

Зарегистрирован: 04.06.2007 Сообщения: 35 Откуда: Shunya-Purna-Pleroma Репутация: 36.9   голосов: 1
|
Добавлено: Ср Июн 06, 2007 2:49 pm Заголовок сообщения: |
|
|
Дякую всім, хто робив фото та відео на паті -=) все викладайте або пишіть нам на мило, ми все зберемо та зробимо на сайті репорт. peace.
Ще раз дякую за позитив 8) _________________ www.spiritmedicine.com.ua |
|
Вернуться к началу |
|
 |
MZ

|
Добавлено: Ср Июн 06, 2007 3:08 pm Заголовок сообщения: |
|
|
2 diagnoz
Ага, це на рахунок сприйняття критики, а я ж говорю про, так би мовити, створення критики:)))
Відкриваю школу конструктивної критики та позитивного діалогу!:))
Практичне завдання №1: прихожу у гості, наприклад, до художника, дивлюся на картини, спочатку кажу йому про усі позитивні моменти, потім вже про негативні, але усе це - у м'якій та ненав'язливій формі. Уникаємо конструкцій типу: "не вартий", "поганий", "відстій" (вживання таких слів свідчить про відсутність культури спілкування). Замість цих слів пробуємо вживати: "дещо не допрацьований", "спірний", "не у моєму смаку". Тому що "добре" і "погано" - в принципі досить відносні категорії, вони сильно залежать від особистих смаків людей. Концепція ясна?
Але це усе вже оффтоп, я думаю. _________________ www.spiritmedicine.com.ua |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Liquid Mind
Зарегистрирован: 03.06.2007 Сообщения: 37 Откуда: Львів Репутация: 61.8   голосов: 2
|
Добавлено: Ср Июн 06, 2007 3:14 pm Заголовок сообщения: |
|
|
а можна фотки одним архівом викласти і в хорошій якості, або на болванку записати? |
|
Вернуться к началу |
|
 |
diagn0z Cube Group
Зарегистрирован: 09.07.2004 Сообщения: 2418 Откуда: Leopolis Репутация: 184.8   голосов: 49
|
Добавлено: Ср Июн 06, 2007 4:40 pm Заголовок сообщения: |
|
|
%)
Це абсолютно моя справа, як критикувати.
Я не йшов в гості, я прийшов на акцію, заплативши гроші - ще раз наголошую! Я очікував одне, а отримав щось зовсім інше і різницю між мінімальними очікуваннями і реальністю я написав у всьому першому коменті. А називається це критикою і як її сприймати - ваша справа.
Це як зкисше молоко, яке ти купуєш, а потім повертаєш чи просто ростроюєшся. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
MZ

|
Добавлено: Ср Июн 06, 2007 5:08 pm Заголовок сообщения: |
|
|
2 diagnoz
Ну якщо твоя справа, як критикувати, тоді наша справа, як сприймати:)) не вчи як сприймати - не будемо вчити як критикувати, відповідно;) І взагалі, людина завжди отримує назад те, що сама робить - це закон протидії.
Твоя думка - це твоя думка, але щось ти з нею занадто настирливий, особливо якщо прийняти до уваги, що її не так багато хто розділяє (а дехто й взагалі може не брати її до уваги;) ) . Крім того, знов пішли образливі висловлювання, порівняння із скисшим молоком - це вже взагалі щось:)
Все ж таки я схиляюся до думки, що уся ця "критика" спеціально сформульована так, щоб було образливо - про це і був мій минулий комент. Це не лише моя думка, мені це сказало багато людей, які прочитали цю тему. Конструктивна критика спрямована на якісь конкретні речі, а неконструктивна - на те, щоб зіпсути настрій.
Але є один важливий момент: на цій паті я шкодувала, що я орг, а не тусовщик:), бо такої позитивної атмосфери я не бачила вже кілька років. І те ж саме мені на паті говорили дуже багато разів. Тому я вважаю, що те, що я спостерігаю у цій темі - це цілеспрямоване розповсюдження неправдивої інфрмації про цілком адекватну вечірку.
Бо якщо хтось, хто не був на паті, дізнається про неї лише з ваших коментів, він, уяви собі, подумає, що було аж так зле:) - а було-то нормально (і, думаю, ти це теж розумієш;) )
Тобі особисто не сподобалося в нас, шкодуєш, що заплатив за вхід? Щоб ти знав, мені в вас останній раз теж не сподобалося, я ж не кажу, що я за це шкодую:))) Причому, зверни увагу, я висловилася досить м'яко:) - цінуй це. _________________ www.spiritmedicine.com.ua |
|
Вернуться к началу |
|
 |
diagn0z Cube Group
Зарегистрирован: 09.07.2004 Сообщения: 2418 Откуда: Leopolis Репутация: 184.8   голосов: 49
|
Добавлено: Ср Июн 06, 2007 5:15 pm Заголовок сообщения: |
|
|
Ля-ля-ля-тапаля. Не варта так параноїтись.
Тут, правда, спочатку ще був текст, але думаю, це зайве.
А от щодо карми, то з ким поведешся, то цього і наберешся =] |
|
Вернуться к началу |
|
 |
MZ

|
Добавлено: Ср Июн 06, 2007 5:19 pm Заголовок сообщения: |
|
|
"Параноїться" тут, ІМХО, дехто інший:)) Ви приділили нам аж забагато уваги, а ми так, скромненько та спокійненько відповіли. _________________ www.spiritmedicine.com.ua |
|
Вернуться к началу |
|
 |
diagn0z Cube Group
|
Добавлено: Ср Июн 06, 2007 5:23 pm Заголовок сообщения: |
|
|
MZ писал(а): | "Параноїться" тут, ІМХО, дехто інший:)) Ви приділили нам аж забагато уваги, а ми так, скромненько та спокійненько відповіли. |
ух, які ви %) |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Liquid Mind
Зарегистрирован: 03.06.2007 Сообщения: 37 Откуда: Львів Репутация: 61.8   голосов: 2
|
Добавлено: Ср Июн 06, 2007 6:26 pm Заголовок сообщения: |
|
|
З моєю репутацією в 0,2 бали я наважусь вставити цю месагу всім:
Любі друзі :)
Для спору: що і хто сказав і відповів є флейм, будь-ласка туди.
Мені цікаво почути конструктивну критику, я можу зрозуміти, що лазер трохи не там був, але де-хто під ним зависав і перся. Полотна, крім тих що в по центру в мейні, були красиві, але, як на мене, трохи не відповідали стилістиці паті, але самі по собі були красиві і якісно зроблені, відчувалось, що людина прикладала всю енргію і малювала, щоб комусь подобалось, тобто з душою.
Організатори робили все для задоволення наших трансових потреб, мені жаль, що комусь щось не сподобалось, я думаю наступного разу будуть враховані всі побажання по можливості їх реалізації, тут я, особисто і чекаю, реальних слів, які допоможуть робити паті ще краще.
Я завжди даю прослухати свої треки ще комусь, оскільки сам на однині можу бути в стані ейфорі (no drugs, only music) і не чую недоліків, а коли хтось зі сторони каже - це допомагає, але я не можу терпіти зверхнього тону, до будь-кого, і будь-якої роботи.
З.І. пост не сприймаєте як особисту образу.
LOVE, PEACE & HAPPINESS 2 all |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Psixopat

|
Добавлено: Ср Июн 06, 2007 9:20 pm Заголовок сообщения: |
|
|
давайте жить дружно:)) _________________ ~на лицо ужасные - добрые внутри~ |
|
Вернуться к началу |
|
 |
flop
Зарегистрирован: 24.04.2007 Сообщения: 23 Откуда: Berlin-Lvov Репутация: 1.5   голосов: 1
|
Добавлено: Ср Июн 06, 2007 10:23 pm Заголовок сообщения: |
|
|
даааа, такого я не ожидал. на пати не был, но такой поток комментов меня удивил!
мне почему то кажеться что все выше сказанное Куб Груп основано только на личных чуствах. может у ребят зависть проснулась, или страх, что во Львове теперь они не одни. но все таки стану на сторону спиритов, просто хочеться еще раз напомнить ребятам из Кубов, что люди типу МЗ или Драмма, или уж Ликвида, занимаються такой музыкой уже давно. а шваркать языком к взрослым и давно раздупленным людям, я не советую. потому что выглядит это чесно говоря уж очень подетски!
личное обращение к Диагнозу: поубавь свою значимость, не надо себя приравнивать к богу трансовой музыки, к идеалу, к гуру, ты от этого очень далёк. количество прослушанной музыки, способность отличить и обьяснить стили, раздупленность в софте и т.д. совсем не повод ставить себя на пьедестал!! твоя образованность в вещах очень отличаеться от того что можно назвать духом транса, гоа, пси.... ты человек будней да и только. но это лично мое мнение и ещё некоторых людей. просто почитав твои комментарии я искренне удивляюсь что извини на слове, этакая мамолетка, водрузила себе на голову корону и обязывает всех слушаться своего мнения! Будь человеком, Богом быть трудно!
пис енд риспект!
Ликвидмайнду - друг, давай возобновляйся! вижу люди в восторге! надо доказать что гоа-транс не умер!
-- мда. Денсинг Галакси слушал давно)))) а хотелось бы еще раз---
ребятам из спиритов желаю успехов и вселенских свобод! не обращайте внимание на писки детей, они в юном возрасте просто ухватили хороший кусок и бояться его потерять. на то они и дети, чтоб обижаться и возникать))))
пис![/b] |
|
Вернуться к началу |
|
 |
delirium

Зарегистрирован: 15.08.2006 Сообщения: 68 Откуда: Lviv Репутация: 53.5   голосов: 3
|
Добавлено: Ср Июн 06, 2007 10:59 pm Заголовок сообщения: |
|
|
2 flop: Як сторонній спостерігач хочеться зазначити: це ж яку важливість треба нав’язати своєму его, щоб брати на себе роль верховного судді у вирішенні питання, що є "об’єктивним і правильним", а що ні... хто є дітьми, а хто дорослими... цікава взагалі стратегія – брати вік за показник певної інтелектуальної і духовної зрілості (в житті воно ж далеко не завжди так...) і розвивати свої припущення у русло "об’єктивна реальність"...
просто дивуюсь таким от випадам з-за повороту... замість конструктивного підходу спрямованого на досягнення якогось консенсусу - так різко і абсолютно неаргументовано поливати когось брудом...
якщо говорити про інфантильність звичайної критики, то цікаво як назвати такий підхід? _________________ трава зелена (?) |
|
Вернуться к началу |
|
 |
flop
Зарегистрирован: 24.04.2007 Сообщения: 23 Откуда: Berlin-Lvov Репутация: 1.5   голосов: 1
|
Добавлено: Ср Июн 06, 2007 11:08 pm Заголовок сообщения: |
|
|
delirium писал(а): | 2 flop: Як сторонній спостерігач хочеться зазначити: це ж яку важливість треба нав’язати своєму его, щоб брати на себе роль верховного судді у вирішенні питання, що є "об’єктивним і правильним", а що ні... хто є дітьми, а хто дорослими... цікава взагалі стратегія – брати вік за показник певної інтелектуальної і духовної зрілості (в житті воно ж далеко не завжди так...) і розвивати свої припущення у русло "об’єктивна реальність"...
просто дивуюсь таким от випадам з-за повороту... замість конструктивного підходу спрямованого на досягнення якогось консенсусу - так різко і абсолютно неаргументовано поливати когось брудом...
якщо говорити про інфантильність звичайної критики, то цікаво як назвати такий підхід? |
про возрастную категорию вспоминалось уже выше. я просто хочу обратить внимание на те вещи, которые мне кажеться остаються незамечеными. в принципе не моя специальность реагировать на комментариии, или давать кому то советы, или кого-то обливать дерьмом. просто с такими "божественными" претензиями может выступать кто угодно, и поверь мне, есть люди которые этого действительно достойны. но наибольшее ихняя знначимость в том, что они об этом не кричат и это не акцентируют. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
ПАКЕТ Cube Group

Зарегистрирован: 27.07.2004 Сообщения: 787 Откуда: Львів Репутация: 100.2   голосов: 9
|
Добавлено: Ср Июн 06, 2007 11:24 pm Заголовок сообщения: |
|
|
Корисно почитати ( на тему критики ) _________________ Fire Babylon! |
|
Вернуться к началу |
|
 |
delirium

Зарегистрирован: 15.08.2006 Сообщения: 68 Откуда: Lviv Репутация: 53.5   голосов: 3
|
Добавлено: Ср Июн 06, 2007 11:32 pm Заголовок сообщения: |
|
|
2 flop & others: Думаю аксіомою є те, що сприйняття – це активний процес і він є суто суб’єктивним і індивідуальним... і те, що ми тут бачимо – це частково полеміка на тему "курпускула чи хвиля"... і відповідно - немає повністю правих і неправих, тому і вважаю недоречною настільки деструктивну критику і закликаю до якогось конструктивізму... все-таки цей форум присвячений єдиній справі... тому питання - до чого ж такі вербальні баталії?
PLUR всім і закликаю власне всіх учасників даної полеміки ще раз подумати про внутрішню суть того, чому присвячена ваша діяльність перед написанням наступного посту схожого деструктивного спрямування... _________________ трава зелена (?) |
|
Вернуться к началу |
|
 |
|
|