Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
Aplikacia

|
Добавлено: Ср Май 09, 2007 8:00 pm Заголовок сообщения: |
|
|
Федя, принеси мені на паті діскс з файр відео))) ті шо ти обіцяв))) будім чтото пробовацьь)))) а дезігн буде дійсно зачьотний%)) сі я! |
|
Вернуться к началу |
|
 |
flop
Зарегистрирован: 24.04.2007 Сообщения: 23 Откуда: Berlin-Lvov Репутация: 1.5   голосов: 1
|
Добавлено: Чт Май 10, 2007 8:39 am Заголовок сообщения: |
|
|
Fedor писал(а): | Васаааа шо яката діскотека мутиться 8))))
Бачив декякі полотна Діми, що будуть на парті, файно-файно, а два з них дуже прушні. Правда на фотках важко зформувати остаточне враження, але думаю скоро він заявить як один з мошних псайарт майстрів. Успіху усім, полюбому буду. |
я так понял что на флаере этот человек заявлен как Диморфик. а остальные кто такие? Про Дональда оказываеться знаю давно:-) а насчет VK, слышал это вообще девушка (!!!). интересно бы посмотреть на все это. дизайн вообще меня очень занимает, так как я сам дизайнер,и творчество молодых людей безумно будоражит.
так что, прав я в своих догадках о новых художниках? хотя приду и сам все посмотрю, но чесно, столько понарассказывали что дождаться не могу%-) |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Fedor Cube Group

Зарегистрирован: 29.01.2007 Сообщения: 79 Откуда: LVIV Репутация: 63.7   голосов: 3
|
Добавлено: Чт Май 10, 2007 9:17 am Заголовок сообщения: |
|
|
Aplikacia писал(а): | Федя, принеси мені на паті діскс з файр відео))) ті шо ти обіцяв))) будім чтото пробовацьь)))) а дезігн буде дійсно зачьотний%)) сі я! |
дбз кмпліт (домовились) вже записую шоб не провтикати....
якшо дуже кортить то маякуй, раніше зустрінемось, можливо до парті флюрні поі намутиш, ну, і навчишся вже чогось 8) _________________ qubstudio.com |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Isotop Semi-Conductors

Зарегистрирован: 26.05.2005 Сообщения: 5986 Откуда: ..Oolena.. connectioN Репутация: 204.2   голосов: 177
|
Добавлено: Чт Май 10, 2007 10:10 am Заголовок сообщения: |
|
|
Aplikacia писал(а): | ))) таваріщі, давайте не будем плювати словами в сторону приміщення і розташування. |
А разве ктото плюется??? ;))
Цитата: | "важно не гдє, а важно с кем". |
Ну да ну да - Опе Эйр в Бункере (с) очень забавно получилось бы ;)) только главное шоп все свои были ну вместе типа веселее и фсе такое:)))
Не подумай, ничего личного так пофантазировал чуток! _________________ ..basSaby mood selfintrodusing (TM / C / R) |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Aplikacia

|
Добавлено: Чт Май 10, 2007 10:34 am Заголовок сообщения: |
|
|
Fedor писал(а): |
дбз кмпліт (домовились) вже записую шоб не провтикати....
якшо дуже кортить то маякуй, раніше зустрінемось, можливо до парті флюрні поі намутиш, ну, і навчишся вже чогось 8) |
зи, та я б з радістю зустрілась і раніше, але часу взагалі нема! треба трохи піднапрягтись до суботи шоп фсе було чікі%) тобі великий сенькс%%)))) |
|
Вернуться к началу |
|
 |
partizan

Зарегистрирован: 27.01.2007 Сообщения: 297 Откуда: Львів Репутация: 97.7   голосов: 3
|
Добавлено: Чт Май 10, 2007 2:25 pm Заголовок сообщения: |
|
|
Хм, так і не вдалося мені знайти флаєрків. Може, не там шукав? (Меломан, Чорна Медея)
Але якщо кажете, що пустять, то попробуєм обійтися... |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Trixter
|
Добавлено: Чт Май 10, 2007 3:40 pm Заголовок сообщения: |
|
|
Последний раз редактировалось: Trixter (Вс Мар 27, 2011 5:00 am), всего редактировалось 1 раз |
|
Вернуться к началу |
|
 |
partizan

Зарегистрирован: 27.01.2007 Сообщения: 297 Откуда: Львів Репутация: 97.7   голосов: 3
|
Добавлено: Чт Май 10, 2007 4:02 pm Заголовок сообщения: |
|
|
Дякую, Trixter, завтра туди заїду і заберу :-) |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Aplikacia

|
Добавлено: Пт Май 11, 2007 8:44 pm Заголовок сообщения: |
|
|
товариші! в кого нема флаєрів, ви дуже не переживайте, на вході все намутиться і роздасться кому треба буде! так шо підходьте і маячте %) ждемс)))) |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Valium

Зарегистрирован: 19.04.2007 Сообщения: 96 Откуда: черная дыра Репутация: 33.5  
|
Добавлено: Сб Май 12, 2007 4:24 pm Заголовок сообщения: |
|
|
Як шкода, що я не попаду. Всім бажаю "модно поковбаситись", "поплющитись", "кумедно повідвисати", а також "не бентежитись проблемами", "2 відра пазітіву", "вдалих польотів" і т.д. і т.п. _________________ Bom Shankar |
|
Вернуться к началу |
|
 |
diagn0z Cube Group
Зарегистрирован: 09.07.2004 Сообщения: 2418 Откуда: Leopolis Репутация: 184.8   голосов: 49
|
Добавлено: Сб Май 12, 2007 4:48 pm Заголовок сообщения: |
|
|
А жаль, дизайн має бути ого-го + прікольні сети Гошкі, в Чатіна нове музло вєрняк є. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Valium

|
Добавлено: Сб Май 12, 2007 7:20 pm Заголовок сообщения: |
|
|
Нічо. Зате я корєшам зі Львова сказав, що буде ГОА і вони сказали: - "Гоа??? А ми і не знали...Будем." _________________ Bom Shankar |
|
Вернуться к началу |
|
 |
diagn0z Cube Group
Зарегистрирован: 09.07.2004 Сообщения: 2418 Откуда: Leopolis Репутация: 184.8   голосов: 49
|
Добавлено: Вс Май 13, 2007 4:35 pm Заголовок сообщения: |
|
|
Деякі полотна порвали, Діморфіку респектище! Оргам загалом теж, але до звуку потрібно більш відповідально ставитись. Гошка як завжди, правда я парочку треків провтикав.
Сорі всім, кому я присів на вуха вночі ;) Обіцяю більше не грати, будучи в такому неадекваті %) Не було ТНС, нівкого! :c ...зате було багато пива і кон*яку, який раз приходилось купувати, а через раз чувак на барі наливав нахаляву ) Брррр.
Омчік :]
PS І ще одне, на останніх двох вечірках, на яких я був, ужасно зайо фотографи, я аж перехотів витягати свій, хоча взяв штатив. 5 чоловік, всі постійно фотографують, пройти нереально - наткнешся на штатив, треба обходити і чекати, тому що хтось фоткає полотно із витримкою :/ Ці вспишки... Люди, майте совість! |
|
Вернуться к началу |
|
 |
partizan

|
Добавлено: Вс Май 13, 2007 5:41 pm Заголовок сообщения: |
|
|
Полотна - дійсно круто. Можливо, хтось з фотографів викладе фото.
Музика, як на мене - також клас. Були і старші треки, і нові, і нічне звучання (яким не зловживали).
Єдине - місцями людей малувато було. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Valium

|
Добавлено: Вс Май 13, 2007 7:58 pm Заголовок сообщения: |
|
|
diagn0z писал(а): |
Сорі всім, кому я присів на вуха вночі ;) Обіцяю більше не грати, будучи в такому неадекваті %) Не було ТНС, нівкого! |
Was ist das ТНС???. І що значить "в такому неадекваті"? _________________ Bom Shankar |
|
Вернуться к началу |
|
 |
|