ПравилаПравила   FAQFAQ   ПоискПоиск   ПользователиПользователи   ГруппыГруппы  Репутация пользователейРепутация  ПрофильПрофиль  Напоминание пароляЗабыли пароль?   Войти и проверить личные сообщенияВойти и проверить личные сообщения    РегистрацияРегистрация  ВходВход

“MAGMATOGENE” (Львів,12.05.07)
На страницу Пред.  1, 2, 3, 4  След.

Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов PsyShine -> Psy trance / Chillout Parties in Ukraine
Предыдущая тема :: Следующая тема  
Автор Сообщение
Aplikacia

голосов: 1

СообщениеДобавлено: Ср Май 09, 2007 8:00 pm    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Федя, принеси мені на паті діскс з файр відео))) ті шо ти обіцяв))) будім чтото пробовацьь)))) а дезігн буде дійсно зачьотний%)) сі я!
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
flop

СообщениеДобавлено: Чт Май 10, 2007 8:39 am    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Fedor писал(а):
Васаааа шо яката діскотека мутиться 8))))

Бачив декякі полотна Діми, що будуть на парті, файно-файно, а два з них дуже прушні. Правда на фотках важко зформувати остаточне враження, але думаю скоро він заявить як один з мошних псайарт майстрів. Успіху усім, полюбому буду.

я так понял что на флаере этот человек заявлен как Диморфик. а остальные кто такие? Про Дональда оказываеться знаю давно:-) а насчет VK, слышал это вообще девушка (!!!). интересно бы посмотреть на все это. дизайн вообще меня очень занимает, так как я сам дизайнер,и творчество молодых людей безумно будоражит.
так что, прав я в своих догадках о новых художниках? хотя приду и сам все посмотрю, но чесно, столько понарассказывали что дождаться не могу%-)
Fedor
Cube Group

голосов: 3

СообщениеДобавлено: Чт Май 10, 2007 9:17 am    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Aplikacia писал(а):
Федя, принеси мені на паті діскс з файр відео))) ті шо ти обіцяв))) будім чтото пробовацьь)))) а дезігн буде дійсно зачьотний%)) сі я!

дбз кмпліт (домовились) вже записую шоб не провтикати....
якшо дуже кортить то маякуй, раніше зустрінемось, можливо до парті флюрні поі намутиш, ну, і навчишся вже чогось 8)
Isotop
Semi-Conductors

голосов: 177

СообщениеДобавлено: Чт Май 10, 2007 10:10 am    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Aplikacia писал(а):
))) таваріщі, давайте не будем плювати словами в сторону приміщення і розташування.

А разве ктото плюется??? ;))

Цитата:
"важно не гдє, а важно с кем".

Ну да ну да - Опе Эйр в Бункере (с) очень забавно получилось бы ;)) только главное шоп все свои были ну вместе типа веселее и фсе такое:)))
Не подумай, ничего личного так пофантазировал чуток!
Aplikacia

СообщениеДобавлено: Чт Май 10, 2007 10:34 am    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Fedor писал(а):

дбз кмпліт (домовились) вже записую шоб не провтикати....
якшо дуже кортить то маякуй, раніше зустрінемось, можливо до парті флюрні поі намутиш, ну, і навчишся вже чогось 8)

зи, та я б з радістю зустрілась і раніше, але часу взагалі нема! треба трохи піднапрягтись до суботи шоп фсе було чікі%) тобі великий сенькс%%))))
partizan

СообщениеДобавлено: Чт Май 10, 2007 2:25 pm    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Хм, так і не вдалося мені знайти флаєрків. Може, не там шукав? (Меломан, Чорна Медея)
Але якщо кажете, що пустять, то попробуєм обійтися...
Trixter

СообщениеДобавлено: Чт Май 10, 2007 3:40 pm    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Последний раз редактировалось: Trixter (Вс Мар 27, 2011 5:00 am), всего редактировалось 1 раз
partizan

СообщениеДобавлено: Чт Май 10, 2007 4:02 pm    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Дякую, Trixter, завтра туди заїду і заберу :-)
Aplikacia

СообщениеДобавлено: Пт Май 11, 2007 8:44 pm    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

товариші! в кого нема флаєрів, ви дуже не переживайте, на вході все намутиться і роздасться кому треба буде! так шо підходьте і маячте %) ждемс))))
Valium

СообщениеДобавлено: Сб Май 12, 2007 4:24 pm    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Як шкода, що я не попаду. Всім бажаю "модно поковбаситись", "поплющитись", "кумедно повідвисати", а також "не бентежитись проблемами", "2 відра пазітіву", "вдалих польотів" і т.д. і т.п.
diagn0z
Cube Group

голосов: 49

СообщениеДобавлено: Сб Май 12, 2007 4:48 pm    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

А жаль, дизайн має бути ого-го + прікольні сети Гошкі, в Чатіна нове музло вєрняк є.
Valium

СообщениеДобавлено: Сб Май 12, 2007 7:20 pm    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Нічо. Зате я корєшам зі Львова сказав, що буде ГОА і вони сказали: - "Гоа??? А ми і не знали...Будем."
diagn0z
Cube Group

голосов: 49

СообщениеДобавлено: Вс Май 13, 2007 4:35 pm    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Деякі полотна порвали, Діморфіку респектище! Оргам загалом теж, але до звуку потрібно більш відповідально ставитись. Гошка як завжди, правда я парочку треків провтикав.

Сорі всім, кому я присів на вуха вночі ;) Обіцяю більше не грати, будучи в такому неадекваті %) Не було ТНС, нівкого! :c ...зате було багато пива і кон*яку, який раз приходилось купувати, а через раз чувак на барі наливав нахаляву ) Брррр.

Омчік :]

PS І ще одне, на останніх двох вечірках, на яких я був, ужасно зайо фотографи, я аж перехотів витягати свій, хоча взяв штатив. 5 чоловік, всі постійно фотографують, пройти нереально - наткнешся на штатив, треба обходити і чекати, тому що хтось фоткає полотно із витримкою :/ Ці вспишки... Люди, майте совість!
partizan

СообщениеДобавлено: Вс Май 13, 2007 5:41 pm    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Полотна - дійсно круто. Можливо, хтось з фотографів викладе фото.
Музика, як на мене - також клас. Були і старші треки, і нові, і нічне звучання (яким не зловживали).
Єдине - місцями людей малувато було.
Valium

СообщениеДобавлено: Вс Май 13, 2007 7:58 pm    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

diagn0z писал(а):

Сорі всім, кому я присів на вуха вночі ;) Обіцяю більше не грати, будучи в такому неадекваті %) Не було ТНС, нівкого!

Was ist das ТНС???. І що значить "в такому неадекваті"?
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов PsyShine -> Psy trance / Chillout Parties in Ukraine Часовой пояс: GMT + 2
На страницу Пред.  1, 2, 3, 4  След.
Страница 3 из 4

Перейти: