Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
ПАКЕТ Cube Group

Зарегистрирован: 27.07.2004 Сообщения: 787 Откуда: Львів Репутация: 100.2   голосов: 9
|
Добавлено: Вс Апр 13, 2008 2:29 am Заголовок сообщения: Fluoro-art workshop |
|
|
Звертаю увагу на те що ідея не моя, а Енді Ганса (Трутуту), але оскільки він зараз не має змоги її реалізовувати, то доведу її до "мас" я =)
Ідея
Влаштувати воркшоп для людей які займаються флюро-творчістю.
Цілі
- Весело і з користю провести час
- Обмінятися досвідом
- Реалізувати нові ідеї в галузі дизайну псай-паті
- Звернуту увагу транс-піпла до теми декору на вечірках
Де? Коли? Як?
- Як місце проведення заходу пропоную обрати гори Карпати. В оренду на кілька днів (7-10) береться простора гірська хатинка, в якій розмістяться учасники і всі необхідні матеріали.
- Час проведення воркшопу буде вибрано зручний для нас. Якшо ми вчасно зберемо наш колектив, то відповідно й швидше стане відома дата.
- У воркшопі братимуть участь лише ті кому це потрібно і дійсно цікаво, Дуже важливо не перетворити це дійство на звичайний бахалай (!)
- Харчування можна буде забезпечити системою Бабулькас-Фуд - домовитися з господинею за борщик, варенички і всяку смакоту оптимальний і не дорогий варіант.
- Результатом воркшопу може стати як і кілька окремих творів так і один комплексний продукт
В реальному житті я вже розмовляв з потенційними учасниками і у всіх була дуже позитивна реакція - настав братися за конкретику і починати організацію.
+ Прохання не флудити тут.
Отже - Першим ділом збираємо колектив!
(Якшо всі потенційні учасники матимуть постійний доступ до нету - попросимо Натікса зробити топік прихованим) |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Dimorphic

Зарегистрирован: 14.05.2007 Сообщения: 104 Откуда: ~LEOPOLIS~ Репутация: 73   голосов: 5
|
Добавлено: Вс Апр 13, 2008 10:01 am Заголовок сообщения: |
|
|
Неймовірно радий такій ініціативі з боку творчої PSYінтелігенції. Помоєму, таке культурне дійство просто необхідне для розвитку дизайну вечірок та власномго розвитку творчості кожного з дизайнерів.
Безмежно вдячний Trootootoo та Пакету за бажання розвитку нових ідей в галузі дизайну псай-паті.
Я 100пудово підписуюсь на участь!
Респект чуваки!!! _________________ "...Prying open my Third Eye..."
http://www.myspace.com/dimorphic |
|
Вернуться к началу |
|
 |
ПАКЕТ Cube Group

Зарегистрирован: 27.07.2004 Сообщения: 787 Откуда: Львів Репутация: 100.2   голосов: 9
|
Добавлено: Вс Апр 13, 2008 11:17 am Заголовок сообщения: |
|
|
Отже нас вже двоє як мінімум =) |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Alienatix psyshine.org.ua
Зарегистрирован: 05.02.2003 Сообщения: 5563 Откуда: Kyiv, Ukraine Репутация: 145.1   голосов: 66
|
Добавлено: Вс Апр 13, 2008 12:36 pm Заголовок сообщения: |
|
|
Дуже класна ідея.
Від імені оргкомітету Skygravity пропоную провести воркшоп під час проведення фестивалю. Перш за все в нас планується проведення інших семінарів (йога, розвиток особистості) і для цього буде виділений окремий майданчик, захищений від сонця, де вдень можна просто відпочивати, спілкуватися або приймати участь у запланованих заходах.
По-друге, такий відкритий формат може бути корисний для початківців або людей, не байдужих до цієї теми. В майбутньому таких воркшоп можна б було зробити традиційним. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
ПАКЕТ Cube Group

|
Добавлено: Вс Апр 13, 2008 12:53 pm Заголовок сообщения: |
|
|
Я розумію таку ініціативу оргкомітету Скайгравіті, але якщо чесно то на фесті з такого нічого не вийде.
- на фест всі їдуть відпочивати, а не інтенсивно працювати кілька днів
- провівши всю ніч на танцполі мало в кого залишаться сили йти зранку і відкривати банки з фарбами, тим більше що в кількох метрах від тебе море і пляжик
- дуже багато людей і на роботі буде неможливо сконцентруватися
Можна в майбутньому задуматися над чимось схожим, але зараз в мене є чітке уявлення що це має бути і в який спосіб його влаштувати.
|
 |
SFQ

|
Добавлено: Вс Апр 13, 2008 3:03 pm Заголовок сообщения: |
|
|
Тарас конечно прав, приурочить организацию подобного ивента к трансовому фесту не самый лучший ход :)
От себя скажу, что пока в раздумиях :) Надо подумать что к чему, так как я не очень настроен работать с флюрными цветами ( не люблю я их и все тут :) )
А вот если что-то произвольно-грандиозное сделать, но коллективно, то очень даже за.
Дату надо определять наверняк.
Да и ваще. Не знаю если ли смысл все детали решать тут... ;)
Короче меня записывайте ;) _________________ Wake me up when september ends |
|
Вернуться к началу |
|
 |
reangil

Зарегистрирован: 01.07.2004 Сообщения: 5940 Откуда: Sweetland Репутация: 138.5   голосов: 102
|
Добавлено: Вс Апр 13, 2008 5:43 pm Заголовок сообщения: |
|
|
Я за!! Если дата мероприятия будет известна хотя бы за 1,5 месяца, то вполне может быть:)) Очень интересная идея.
Риторический вопрос: если мы сделаем несколько работ, то кому они, собственно, достанутся?? Разыграем в лотерею??:)))) _________________ https://soundcloud.com/chaosoma |
|
Вернуться к началу |
|
 |
ПАКЕТ Cube Group

|
Добавлено: Вс Апр 13, 2008 10:12 pm Заголовок сообщения: |
|
|
2 reangil:
- Ми спочатку збираємо зацікавлених людей, думаю що цей етап закінчиться до кінця квітня. А потім визначаємо дату максимально зручну для всіх (якщо звичайно так получиться)
- Мабуть кожен працюватиме над своїм полотном чи конструкцією просто це все відбуватиметься в одному приміщенні. Або можна завчасно разом придумати концепцію цілого комплексу і тоді кожен працюватиме над окремим його фрагментом.
PS. Не варто ділити шкуру не вбитого ведмедя ;) |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Jet Semi-Conductors

Зарегистрирован: 23.04.2003 Сообщения: 1992 Откуда: Evpatoriya * Kiev Репутация: 154.7   голосов: 37
|
Добавлено: Пн Апр 14, 2008 11:16 am Заголовок сообщения: |
|
|
ПАКЕТ писал(а): | Я розумію таку ініціативу оргкомітету Скайгравіті, але якщо чесно то на фесті з такого нічого не вийде.
- на фест всі їдуть відпочивати, а не інтенсивно працювати кілька днів
- провівши всю ніч на танцполі мало в кого залишаться сили йти зранку і відкривати банки з фарбами, тим більше що в кількох метрах від тебе море і пляжик
- дуже багато людей і на роботі буде неможливо сконцентруватися
Можна в майбутньому задуматися над чимось схожим, але зараз в мене є чітке уявлення що це має бути і в який спосіб його влаштувати.
Вернуться к началу |
|
 |
SFQ

|
Добавлено: Пн Апр 14, 2008 11:59 am Заголовок сообщения: |
|
|
а смысл успеть вовремя УСПЕТЬ?:)
люди не ставят цель наделать кучу дизайна на фестиваль
тут немного другие цели ;)
я одну из них уже предложил
надеюсь будем двигать в этом направлении _________________ Wake me up when september ends |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Alienatix psyshine.org.ua
Зарегистрирован: 05.02.2003 Сообщения: 5563 Откуда: Kyiv, Ukraine Репутация: 145.1   голосов: 66
|
Добавлено: Пн Апр 14, 2008 12:03 pm Заголовок сообщения: |
|
|
Никто не подразумевал, что нужно делать дизайн для феста, мы просто готовы предоставить площадку для креативных людей, которым есть что обсудить.
Мне кажется мы подразумеваем немного разные вещи в плане концепции. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Juaho
Зарегистрирован: 18.10.2005 Сообщения: 206 Откуда: il.od.ua Репутация: 88.9   голосов: 6
|
Добавлено: Пн Апр 14, 2008 3:41 pm Заголовок сообщения: |
|
|
подписываюсь, если найдется уголок с розеткой для меня :)
ведь какбы, оформление вечеринки начинается с флаера ж) и есть задумки. вобщем, мне интересно!
дата мне подойдет практически любая. и Карпаты ништяк! :) _________________ осколки гонзо и цветков |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Aplikacia

|
Добавлено: Пн Апр 14, 2008 4:22 pm Заголовок сообщения: |
|
|
ідея хороша! але як зауважив Пакет, шоб воно не перетворилось в просто "встрєтілісь-патусілі-завіслі і тд". короче, якшо люди готові прийти і конкретно займатись ділом, то давайте спробуєм:) |
|
Вернуться к началу |
|
 |
ПАКЕТ Cube Group

|
Добавлено: Пн Апр 14, 2008 9:20 pm Заголовок сообщения: |
|
|
2 Juaho:
Я думаю з розетками проблем не буде ;)
Так що ми на тебе розраховуємо.
2 Aplikacia:
Ну за це всі переживають найбільше =)
Головне не брати забагато звуку і мати намір попрацювати.
|
 |
reangil

Зарегистрирован: 01.07.2004 Сообщения: 5940 Откуда: Sweetland Репутация: 138.5   голосов: 102
|
Добавлено: Вт Апр 15, 2008 8:16 am Заголовок сообщения: |
|
|
ПАКЕТ писал(а): |
Або можна завчасно разом придумати концепцію цілого комплексу і тоді кожен працюватиме над окремим його фрагментом. |
вот это мне очень интересно!!
Цитата: | PS. Не варто ділити шкуру не вбитого ведмедя |
хорошо, не буду:)))
эээх, Карпаты - это круто,только далековато... _________________ https://soundcloud.com/chaosoma |
|
Вернуться к началу |
|
 |
|