Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
ПАКЕТ Cube Group

Зарегистрирован: 27.07.2004 Сообщения: 787 Откуда: Львів Репутация: 100.2   голосов: 9
|
Добавлено: Чт Ноя 18, 2004 12:09 am Заголовок сообщения: Компетентість та адекватність коментів та критики |
|
|
Тут усі висловлюють свою думку про вечірки, на яких звучить музика у стилі гоа, транс та схожі на них звуки, що збуджують нашу фантазію та змушують наші тіла входити в танець. Хтось дозволяє собі щось критикувати, щось бакланати, щось змішувати із гамном, когось називати "ублюдками" , а також висловлювати свою думку із будь-яких питань.
• Осуджувати маємо право лише коли можемо зробити краще.
• Адекватно критикувати можемо лише коли маємо можливість провести якісний порівняльний аналіз.
Для його проведення треба бути добре ознайомленим із об"єктом дослідження (паті %). Оскільки основною категорією відвідувачів "Пцишайн.орг.уа" є мешканці столиці. то в мене виникає ряд запитань:
• У яких містах ви були на паті?
• Ваші враження від них? |
|
Вернуться к началу |
|
 |
tezis
Зарегистрирован: 28.05.2004 Сообщения: 765 Откуда: 127.0.0.1 ;) Репутация: 24.5  
|
Добавлено: Чт Ноя 18, 2004 7:38 am Заголовок сообщения: |
|
|
мы обсуждаем не только гоа.... психоделик транс так сказать :)
а вот на счёт музыки на вечеринах... то что бы сравнивать достаточно побывать на пати организованной psyshine (LeZZ,Othervoice) и Москвой (Угорян со компанией). я не слыщал что играет TiE, но если он похож на Артика - это просто божественно, т.к. на эти вечерины стоит ходить. _________________
people can fly! |
|
Вернуться к началу |
|
 |
tezis
Зарегистрирован: 28.05.2004 Сообщения: 765 Откуда: 127.0.0.1 ;) Репутация: 24.5  
|
Добавлено: Чт Ноя 18, 2004 7:52 am Заголовок сообщения: Re: Компетентість та адекватність коментів та критики |
|
|
ПАКЕТ писал(а): | . Хтось дозволяє собі щось критикувати, щось бакланати, щось змішувати із гамном, когось називати "ублюдками" , а також висловлювати свою думку із будь-яких питань.
|
-=ИМХО=-
Чувак, это очень провакационное предложение :) И судя по нему тебе нужно было создавать пост в BlackHole .
Кстати первый раз я встретил слово "ублюдок" именно в твом посте ;)
и ещё - в твоём посте попахивает фашизмом :)
ПАКЕТ писал(а): |
• Адекватно критикувати можемо лише коли маємо можливість провести якісний порівняльний аналіз.
|
Вот купил ты машину, она на второй день на светофоре заглохнет - ты что, сделаеш вид что так и надо только потому, что сам не сможеш собрать лучше? Ты сам в жизни придерживаешся первого правила ? :) можно поставить вопрос по другому - ты предлагаеш из обывателей перейти в создателей.... а ты не подумал что некоторым это НЕНАДО по разным причинам ? :) они просто хотят получать качественную вечерину которая будет стоить денег за вход (хотя бы так ;) ) ?
Я считаю что могу сравнивать вечерины хотя бы потому, что был на вечеринах разных организаторов (а это абсолютно разные подоходы к организации и проведению). _________________
people can fly! |
|
Вернуться к началу |
|
 |
qZ
Зарегистрирован: 06.01.2004 Сообщения: 330 Откуда: Kharkov, UA Репутация: 143.8   голосов: 2
|
Добавлено: Чт Ноя 18, 2004 10:57 am Заголовок сообщения: Re: Компетентість та адекватність коментів та критики |
|
|
Цитата: | ПАКЕТ писал(а): |
|
Вот купил ты машину, она на второй день на светофоре заглохнет - ты что, сделаеш вид что так и надо только потому, что сам не сможеш собрать лучше? Ты сам в жизни придерживаешся первого правила ? :) можно поставить вопрос по другому - ты предлагаеш из обывателей перейти в создателей.... а ты не подумал что некоторым это НЕНАДО по разным причинам ? :) они просто хотят получать качественную вечерину которая будет стоить денег за вход (хотя бы так ;) ) ?
Я считаю что могу сравнивать вечерины хотя бы потому, что был на вечеринах разных организаторов (а это абсолютно разные подоходы к организации и проведению).
|
в дольшинстве обсуждений вечерин на форуме люди в основном остаются недовольны. все соглашаютса с дырами в организаци, которые почти на всех вечеринах однинаковы... но почему-то организаторы не делают из этого выводы, не пытаются исправить ошибки... наверное для того что бы "рубить бабло" нет необходимости организовывать что ли бо позитивное... _________________ говорят просто больной так ничего же не болит... |
|
Вернуться к началу |
|
 |
ПАКЕТ Cube Group

Зарегистрирован: 27.07.2004 Сообщения: 787 Откуда: Львів Репутация: 100.2   голосов: 9
|
Добавлено: Чт Ноя 18, 2004 11:57 am Заголовок сообщения: |
|
|
1. Фашизмом попахує? Я в ах#є %)
2. Одразу видно, що ти був на паті тільки в Києві (
3. Питання були такі:
|
Вернуться к началу |
|
 |
AnTeKaPb Гость
|
Добавлено: Чт Ноя 18, 2004 12:49 pm Заголовок сообщения: Re: Компетентість та адекватність коментів та критики |
|
|
ПАКЕТ писал(а): | Хтось дозволяє собі щось критикувати, щось бакланати, щось змішувати із гамном, когось називати "ублюдками" , а також висловлювати свою думку із будь-яких питань. |
на мою думку ти вже "змішав з гімном" паті на якій ти був ...
щось у твоїх словах я не бачу ніякого сенсу ... ти почав сам собі заперечувати ...
|
мені здається що ти навіть на такому рівні не зможеш провести жодної вечірки ...
Для його проведення треба бути добре ознайомленим із об"єктом
дослідження (паті %). Оскільки основною категорією відвідувачів "Пцишайн.орг.уа" є мешканці столиці. то в мене виникає ряд запитань:
... і деж твій якісний аналіз ...
ти на скількох вечірках буй з тих що організовував "Пцишайн.орг.уа" ???
хлопче може ти зпочатку розберешся з собою перед тим як обкидати гімном Київ з його жителями, організаторами та вечирками... |
|
Вернуться к началу |
|
 |
defi_x
Зарегистрирован: 25.01.2004 Сообщения: 78 Откуда: Zimbabwe Репутация: 40.5  
|
Добавлено: Чт Ноя 18, 2004 12:52 pm Заголовок сообщения: Re: Компетентість та адекватність коментів та критики |
|
|
tezis писал(а): |
и ещё - в твоём посте попахивает фашизмом :)
|
коричневі та жовтогарячі нах!.. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
WhiteLee Sentimony

Зарегистрирован: 24.05.2004 Сообщения: 2594 Откуда: z lisy Репутация: 121.7   голосов: 39
|
Добавлено: Чт Ноя 18, 2004 1:37 pm Заголовок сообщения: |
|
|
Цитата: | • Осуджувати маємо право лише коли можемо зробити краще.
• Адекватно критикувати можемо лише коли маємо можливість провести якісний порівняльний аналіз. |
ПОЛНОСТЬЮ НЕ СОГЛАСЕН!!!
Каждый имеет право выражать свою мысль когда и как ему заблагорассудится!!! Конечно, лучше когда это не оскорбляет и не унижает окружающих, хотя это уже дело окружающих!!! =))
чета ты тут сморозил, имхо.... :))))
P.S. Но, все же, приятно было с Вами всеми познакомится в Синеме! ;) |
|
Вернуться к началу |
|
 |
diagn0z Cube Group
Зарегистрирован: 09.07.2004 Сообщения: 2418 Откуда: Leopolis Репутация: 184.8   голосов: 49
|
Добавлено: Чт Ноя 18, 2004 1:42 pm Заголовок сообщения: |
|
|
спорити багато не буду, але...
Уточніть мені, будь ласка, де саме попахує фашизмом? (тіпа прошу відповісти)
... а тоді я вам покажу де попахує комерцією.
Щодо неспроможності організувати...
Приїдьте колись у Львів на паті. Шкода, що вас не було на оупен ейрі... В нас паті організовує не 1, не 2 і не 3 чоловік, а кожен, кому не пофіг, разом, допомагає всім чим може і т.д. І рублять бабло в клубах, а як за означенням можна рубати бабло на трансі?
(о, тільки-шо за вікном пробігла білочка =)
Я так розумію, що далеко не всі роздупляються в трансі... я не претендую на звання гуру, в даному випадку я не мав на увазі саму музику чи конкретних людей.
Транс і гроші(комерція) - речі несумісні. Транс - це, перша за все, ентузіазм. Це так як кодери (наприклад, мікро$офт) роблять захист для своїх прог, щоб заробити бабло, а дехто на чистому ентузіазмі сидить ночами "ломає" те, що зробили перші.
У випадку з Сінемою і змішуванням її Г, я підтримую Пакета. Транс і все, що з ним пов*язано, є набагато вище того, що було в сінемі.
Це не пситранс, а псевдотранс.
І якщо ТИ захочеш тут написати мені "і що ж таке транс?", то знай, що ти:
1) нюхаєш фєн
2) ходиш в сінему
3) не даєш дупля
4) і так дальше...
Have a good life, pseudotrancer. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
diagn0z Cube Group
Зарегистрирован: 09.07.2004 Сообщения: 2418 Откуда: Leopolis Репутация: 184.8   голосов: 49
|
Добавлено: Чт Ноя 18, 2004 1:43 pm Заголовок сообщения: |
|
|
Це було про негативні сторони, є і багато позивних, але тут, я так розумію, про негативні, тому про них я і написав. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
ПАКЕТ Cube Group

|
Добавлено: Чт Ноя 18, 2004 1:50 pm Заголовок сообщения: |
|
|
Народ, ви шо??? Я не наступний раз коли буду до вас приїздити візьму футболку "Я Пакет. Бийте мене!".
Я всього-навсього хотів запитати хто де був на паті і які у нього враження від цих тусовок. А ви просто-напросто хочете мене порвати.....
За шо? |
|
Вернуться к началу |
|
 |
WhiteLee Sentimony

Зарегистрирован: 24.05.2004 Сообщения: 2594 Откуда: z lisy Репутация: 121.7   голосов: 39
|
Добавлено: Чт Ноя 18, 2004 1:59 pm Заголовок сообщения: |
|
|
ПАКЕТ писал(а): | Народ, ви шо??? Я не наступний раз коли буду до вас приїздити візьму футболку "Я Пакет. Бийте мене!".
Я всього-навсього хотів запитати хто де був на паті і які у нього враження від цих тусовок. А ви просто-напросто хочете мене порвати.....
За шо? |
=))))
да, я тоже заметил, что в последнее время все разговоры в форуме ведутся на повышенных тонах... не есть гуд, у меня на работе стрессов хватает.
Ну, млин, про ваши вечерины я тока слышал, но слышал много хорошего!! УВЕРЕН, что они стоят того, что бы туда попасть!!!
Возможно, проблема в том, что люди, которые все же берутся делать вечерину, берутся за это именно из меркатильных соображений... :-/
это плохо, конечно плохо... но в Киеве немного другой ритм жизни, очень много всяких нюансов, Киев дороже и агрессивней... и просто на энтузеазме что то подобное мутить в киеве намного сложнее чем во Львове... вот я при все желании не смог бы подобное организовать, хотя бы из-за времини... у меня его почти нет... :-/ |
|
Вернуться к началу |
|
 |
ПАКЕТ Cube Group

|
Добавлено: Чт Ноя 18, 2004 1:59 pm Заголовок сообщения: |
|
|
От я наприклад був:
• Ужгород - дуже класна тусовка. Всім рекомендую. Один із самих класних дизайнів в Україні. Маленьке красиве місто з пішохідним центром. Одне слово - відчуваєш себе в Європі
• Харків - ну це взагалі окрема історія. Царство суомі, справжнього андерграунду. Враження на всіх справляє абсолютно різні.
• Житомир - дуже по-домашньому. Ентузіазму в організаторів просто мішок. Майже постійно в мінусі, але паті стараються робити регулярно
• Київ - оскільки у столиці багато організоторів, то як я розумію паті там всі різні та несхожі між собою.
• Львів - приїжжайте і побачите. Не буду розсхавлювати, шоб не вийшло шо "кожна жаба своє болото хвалить" |
|
Вернуться к началу |
|
 |
AnTeKaPb Гость
|
Добавлено: Чт Ноя 18, 2004 2:07 pm Заголовок сообщения: |
|
|
diagn0z писал(а): | І якщо ТИ захочеш тут написати мені "і що ж таке транс?", то знай, що ти:
1) нюхаєш фєн
2) ходиш в сінему
3) не даєш дупля
4) і так дальше...
Have a good life, pseudotrancer. |
1) ти їж сало
2) не живеш у києві
3) задуплився зовсім
4) суржиком від тебе попахує
тому я не бачу сенсу з тобою розмовляти |
|
Вернуться к началу |
|
 |
qZ
Зарегистрирован: 06.01.2004 Сообщения: 330 Откуда: Kharkov, UA Репутация: 143.8   голосов: 2
|
Добавлено: Чт Ноя 18, 2004 2:11 pm Заголовок сообщения: |
|
|
не могу сказать что много где был но...
Киев. Без коментариев. И так об этом уже много сказано. Возможно я просто был не на тех пати...
Симеиз. Царство фулл она... но частично это компинсирует природа.
Харьков. Green Eye Pro. лучше чем киев, но все равно достаточно комерциализировано.
Харьков. Poltergeists a.k.a DMT. Это надо посетить. Но писать, к сожалению, о них наверное здесь нельзя :))) _________________ говорят просто больной так ничего же не болит... |
|
Вернуться к началу |
|
 |
|
|