Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
dana do Overdream

Зарегистрирован: 15.07.2003 Сообщения: 2862 Откуда: одесса-москва-киев Репутация: 162.6   голосов: 48
|
Добавлено: Вт Июл 08, 2008 12:25 am Заголовок сообщения: |
|
|
я знала!! знала что не будет дождя!
мне никто не верил - а зряя))))
львов - сказка
в которую хочется вернуться
и в первую очередь его таким делают люди
такие как кубики
эй! я вас очень очень люблю!
утром на пати накрыло: "вот оно "свято сонця"! вот они "діти сонця"
такие настоящие, живые, честные и прекрасные
спасиииибо!
хочется возвращаться к вам снова и снова
ps
Лёша, который возил нас на экскурсию к эльфийскому источнику! на псишайне, но вдруг): ты подарил нам настоящее незабываемое чудо!
pps
мне очень понравилось место для пати
и диджейка (жаль что не попрыгаешь)
и музыкаааааа! =))
а что еще надо то?
когда озеро, лес и колыба под боком
я бы могла неделю там висеть)) _________________ I lost my teddybear, will you sleep with me?
www.myspace.com/overdreammusic |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Sandoz Psy Quest

Зарегистрирован: 26.04.2005 Сообщения: 1141 Откуда: планета Пиётль Репутация: 90.2   голосов: 13
|
Добавлено: Вт Июл 08, 2008 1:04 am Заголовок сообщения: |
|
|
Крутелицьке місто :)
чарівність вуличок, посмішки людей, віра в ідею українського майбутнього та сто тисщ міліонів прикладів гармонії міста львів) не зможе вийти з мозку) чудово було :
так чудово, що потрапив під ранок) грав, Мешок, енергійно так сипав)))))! під його ж і вливався в атмосферу предсвітанковості Львову вже з іншої стороночки так сказати трансовості)) чудово було!!! адже якщо в природі в загальному розумінні цього поняття у когось є своє св'ято то воно повинно бути для когось жж )) це я до того , що сонце і ця партійка відразуж скомпонувалися з:
Цитата: | 26 моїх перших слів в цьому пості)) |
по музончику скажу що сподобалось дуже))
в пеше почув Діагноза, пацанчик чьоткий гОа грає!!!!! гармонійно чітко спрямоване на душевну гармонійну радість відчуття будь то зір, слух,....!
Валерьянича, слухав ціляком теж вперше! росте культура у майбутне України))
і піся нього вже не зміг встояти та присів на каримата вбираючи сонячну енергію на його ж св'яті під плотний музончик)
дуже сподобався тречок овердрімів :
Цитата: | росте культура у майбутне України)) |
моїм пацикам загальне дякую за співконпанійську поїзочку))) виразимо це так ггг)))
хочу ще! _________________ Fin |
|
Вернуться к началу |
|
 |
~Magnetic Girl~

Зарегистрирован: 19.01.2008 Сообщения: 113 Откуда: Ужгород Репутация: 26.8   голосов: 8
|
Добавлено: Вт Июл 08, 2008 10:01 am Заголовок сообщения: |
|
|
Sandoz, не в обиду но ты во время сета тупил чего-то :))) _________________ ॐ Чудеса наблюдает тот, кто знает, куда смотреть ॐ |
|
Вернуться к началу |
|
 |
dana do Overdream

Зарегистрирован: 15.07.2003 Сообщения: 2862 Откуда: одесса-москва-киев Репутация: 162.6   голосов: 48
|
Добавлено: Вт Июл 08, 2008 10:41 am Заголовок сообщения: |
|
|
он просто сводил как мамед - через тишину =))))
кстати макус напомнил мне что дождь на сете джета был
но это не дождь! раз быстро кончился =) так - напоминалочка, чтобы не расслаблялись))
to tigra:
ты чудесная! вот прям сильносильно мне понравилась) _________________ I lost my teddybear, will you sleep with me?
|
Вернуться к началу |
|
 |
FREEZ Cube Group
Зарегистрирован: 15.04.2004 Сообщения: 33 Откуда: Львів Репутация: 47.5   голосов: 2
|
Добавлено: Вт Июл 08, 2008 10:43 am Заголовок сообщения: |
|
|
Дякую усім: і тим хто допомагав, і тим хто насолоджувався, і тим хто насолоджував..
Цікаво як було до і після? _________________ cuBe group [www.cubeg.org]
qubstudio [www.qubstudio.com] |
|
Вернуться к началу |
|
 |
MeSHOK Cube Group
Зарегистрирован: 10.03.2005 Сообщения: 104 Откуда: Львів Репутация: 93.8   голосов: 3
|
Добавлено: Вт Июл 08, 2008 11:30 am Заголовок сообщения: |
|
|
Я вообще считаю, что такую музыку, которую играл Пашка Сандоз, не стоит сводить бит в бит. Её просто надо правильно подать и, если это делается через тишину, значит так надо :) _________________ танцпол закрытых глаз.... |
|
Вернуться к началу |
|
 |
diagn0z Cube Group
Зарегистрирован: 09.07.2004 Сообщения: 2418 Откуда: Leopolis Репутация: 184.8   голосов: 49
|
Добавлено: Вт Июл 08, 2008 11:33 am Заголовок сообщения: |
|
|
MeSHOK писал(а): | Я вообще считаю, что такую музыку, которую играл Пашка Сандоз, не стоит сводить бит в бит. Её просто надо правильно подать и, если это делается через тишину, значит так надо :) |
+∞ |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Sandoz Psy Quest

Зарегистрирован: 26.04.2005 Сообщения: 1141 Откуда: планета Пиётль Репутация: 90.2   голосов: 13
|
Добавлено: Вт Июл 08, 2008 11:47 am Заголовок сообщения: |
|
|
оціх 2ох пацанів я обожнюю))) шарять!!
2: ~Magnetic Girl~
не ходи на парті зі мною я не діджик))
куплю тобі квартиру в Києві, тільки не тримай зла за тишу)) _________________ Fin |
|
Вернуться к началу |
|
 |
diagn0z Cube Group
Зарегистрирован: 09.07.2004 Сообщения: 2418 Откуда: Leopolis Репутация: 184.8   голосов: 49
|
Добавлено: Вт Июл 08, 2008 12:02 pm Заголовок сообщения: |
|
|
В першу чергу хочу подякувати всім, хто прийшов :) Я був дуже приємно вражений вашою сміливістю, дякую за підтримку!
По-друге, погода наклала свій відбиток на органції і велика частина часу пішла на ізоляцію з'єднань і обладнання, якби було сухо - було б більше бонусів, але якби-якби-якби ;)
Хотів багато написати, але шо тут скажеш — все було супір-пупір і сет Сандоза поставив чітку риску під тим, що відбулось =)
Фоти:
@ Picasa 1024px
@ kontakteg
@ cubeg.org .rar архів, 1280px / 20Mb |
|
Вернуться к началу |
|
 |
~Magnetic Girl~

Зарегистрирован: 19.01.2008 Сообщения: 113 Откуда: Ужгород Репутация: 26.8   голосов: 8
|
Добавлено: Вт Июл 08, 2008 1:37 pm Заголовок сообщения: |
|
|
Sandoz, не гнівайся:)))Прийшлося приїхати бо грала в чілі :-Р
А на рахунок квартири - не треба, мені і в Карпатах непогано...
ПС. До речі, зла ніхто і не тримає, я взагалі сама доброта :)))))) _________________ ॐ Чудеса наблюдает тот, кто знает, куда смотреть ॐ |
|
Вернуться к началу |
|
 |
partizan

Зарегистрирован: 27.01.2007 Сообщения: 297 Откуда: Львів Репутация: 97.7   голосов: 3
|
Добавлено: Вт Июл 08, 2008 11:51 pm Заголовок сообщения: |
|
|
Вечірка вдалася !
Місце хороше (як і минулого року) :-)
Я як прийшов - був здивований чілом (я думав, що він буде в "хатці" і здалося, що він далеко). Але вийшло краще, ніж в приміщенні, і зовсім не далеко.
Взагалі по музиці - збалансовано, без перекосів у світло чи темряву. Найкраще було зранку і вдень, бо я люблю цей час. Фулл-он зранку - те, що лікар приписав 8-) . Цікаво було слухати Solcast.
Особисто мені треба було трохи поспати - бо в понеділок я відчув весь тягар відпочинку :-) |
|
Вернуться к началу |
|
 |
diagn0z Cube Group
|
Добавлено: Ср Июл 09, 2008 12:03 am Заголовок сообщения: |
|
|
Оооо... =) Фота класна вийшла :)
 |
|
Вернуться к началу |
|
 |
dana do Overdream

|
Добавлено: Ср Июл 09, 2008 9:10 am Заголовок сообщения: |
|
|
да у вас вообще все фотки отменные _________________ I lost my teddybear, will you sleep with me?
|
Вернуться к началу |
|
 |
Sandoz Psy Quest

|
Добавлено: Ср Июл 09, 2008 3:52 pm Заголовок сообщения: |
|
|
да фотосы навороченые! аж приятна)) _________________ Fin |
|
Вернуться к началу |
|
 |
diagn0z Cube Group
|
Добавлено: Ср Июл 09, 2008 4:47 pm Заголовок сообщения: |
|
|
Якщо комусь потрібні фоти у великому розмірі і без логіка - маячте :) Може і дам ) Принаймні, людям, які на фотах, - точно дам. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
|