Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
ПАКЕТ Cube Group

Зарегистрирован: 27.07.2004 Сообщения: 787 Откуда: Львів Репутация: 100.2   голосов: 9
|
Добавлено: Сб Мар 26, 2005 11:30 pm Заголовок сообщения: 02 квітня 2005 СміхоDelic @ Львів |
|
|
Щось мені здалося, що той топік про вечірку який був трішки заганяється, то я вирів нагадати про нас ще раз!
2 квітня, Львів, клуб "Мачо"
Line-Up:
O.G.G. (Already Maged)
Chatin (Woodysands)
Mironovich
MeSHOK
0z
Чай від tj Haji
Deco:
qb
Hypholoma
Paul Spider
Старт - 21:00
Вхід - 20 гривен
Face Control
|
Вернуться к началу |
|
 |
Гость
|
Добавлено: Вс Мар 27, 2005 1:20 am Заголовок сообщения: |
|
|
Будемо ми, казав вже :) ось завтра за квитками на потяг ідемо.
Чекайте 1-го. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Гость
|
Добавлено: Вс Мар 27, 2005 1:27 am Заголовок сообщения: |
|
|
Попередній пост від Acid Sonic, в якого з невідомих причин не працюють дома кукі. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
ПАКЕТ Cube Group

Зарегистрирован: 27.07.2004 Сообщения: 787 Откуда: Львів Репутация: 100.2   голосов: 9
|
Добавлено: Пн Мар 28, 2005 11:30 am Заголовок сообщения: |
|
|
От зараз іду відправити поштою в м. Тернопіль 30 флаєрів.
Там хлопці, ще досі в шоці від Пуберта %))) _________________ Fire Babylon! |
|
Вернуться к началу |
|
 |
ПАКЕТ Cube Group

|
Добавлено: Вт Мар 29, 2005 8:05 am Заголовок сообщения: |
|
|
Для всіх тих, хто пропустив або не звернув увагу.
OGG і Chatin гратимуть свої власні НОВІ треки, які ще не були прослухані на якійсь вечірці. Так що, я думаю, це буде дуже цікаво багатьом...
Гоша відійшов від мого улюбленого гоа-панку і псай-діско і тепер працює над абсолютно новим звуком. Але почуття гумору може бути притаманне і м"ясу )))
Чатін створює досить оригінальні треки в кращих традиціях скандинавської танцювальний "глибини". Оскільки Чатін в трансі дуже довго і протягом усього життя "вживає" лише психо-саунд - то повірте мені - він знає що робить, і його роботи рекомендовані до прослуховування. _________________ Fire Babylon! |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Acid Sonic Hurricane Team

Зарегистрирован: 07.02.2003 Сообщения: 2465 Откуда: MDA - Печерское отделение. Репутация: 84.4   голосов: 16
|
Добавлено: Ср Мар 30, 2005 11:55 am Заголовок сообщения: АХТУНГ! |
|
|
Останній раз питаю, кто з киян їде до Львова? сьогодні в 18:00 купляю квитки на потяг! _________________ Magic.Dance.Association. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
ПАКЕТ Cube Group

|
Добавлено: Вт Апр 05, 2005 11:03 pm Заголовок сообщения: |
|
|
Все пройшло гарненько.
Якщо комусь цікаво - то додано невеличкий фотоогляд, який включає в себе декілька фото з афтепаті.
http://www.cube.lviv.ua/reviews/article;30/
Хотілося б почитати враження Соніка %) _________________ Fire Babylon! |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Zavgosp

Зарегистрирован: 26.07.2004 Сообщения: 36 Откуда: Тарнополь Репутация: 95.6  
|
Добавлено: Пт Апр 08, 2005 1:59 pm Заголовок сообщения: |
|
|
нарешті зібрався з силами, шоб описати пригоди які я зазнав у минулу суботу-неділю (2-3 квітня 2000 ad).. а саме: я їздив на трансову гулянку до львова. поковбасившись у поїздах та прогулявшись по львову, тернопільська делегація у складі 10 людей (3 ще прийшли вже на саму вечірку пізніше) під патронатом гостинного львівського парубка пакета завантажилася у маршрутку і вирушила у пункт призначення.
клуб "мачо" знаходиться в "єбєнях" - так званій погулянці. вже вийшовши з маршрутки, ми помітили загадкових персонажів, які насолоджувалися життям і лузали соняшникове насіння на зупинці неподалік. нащастя, жоних контактів з ними нам встановити не вдалося (ми і не старалися).. після проходження контролю і гардеробу ми зайшли у зал.. це був не просто зал – це був ґоа-зал!! над оформленням приміщення організатори вечірки, львівська формація cube group, суперово постаралася.. картини, виконані флюропейнтінгом, кібер-кімнати, ультрафіолетові лампи, різноманітні нитки та декорації – все це допомогло нам поринути в атмосферу свята.. крім того до послуг відвідувачів був чіл-аут.. там можна було повалятися на подушках, подивитися відеоряд, пити пиво, триндіти, спати і т.д..
станом на 20ту годину народу практично не було: тільки тернопільські та організатори.. мн це трохи збентежувало.. але до 12ої поналазило дофігіще.. і всі такі яскраві-салатово-оранджово-рожево-флюрисцентні.. окрім того багато піплів з червоними очима;)
спочатку, якщо я не помиляюся, музику крутив diagnoz. це були спокійний ґоа, фолькові мелодії, навіть якийсь дивний даб. потім коли пульт перейшов до інших джедаїв – звучало ковбасне псі-трансове мясо. серце грюкало зі швидкістю 145 bpm.з джедаїв хочеться виділити myronovicha, який вдатно розбавляв чудовим фіно-подібним тренсом. народ місився на вщент заповненому танцполі до години 6ої..
у чіл-ауті теж пусто не було, народ стабільно триндів, спав та розширював свідомість..
одним словом – все було супер.. навіть не супер, ґоа-супер!!
дико дякую cube'у за організовану вечірку, спілкування та гостинність, стробоскопу за блимання, ді-джеям за музику, гопнікам за те що їх відсутність, а тернополянам за те що склали компанію..
zavgosp..
p.s. віктор помер.. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
ПАКЕТ Cube Group

|
Добавлено: Ср Апр 13, 2005 4:39 pm Заголовок сообщения: |
|
|
До фотоогляду додано ще з 20 прикольних фоточок %)
Там зі мною є одна дуже файна ;0 (вибачєйте за скромність)
http://www.cube.lviv.ua/reviews/article;30/ _________________ Fire Babylon! |
|
Вернуться к началу |
|
 |
SFQ

|
Добавлено: Чт Апр 14, 2005 12:43 pm Заголовок сообщения: |
|
|
а где скидки для иногородних?:) _________________ Wake me up when september ends |
|
Вернуться к началу |
|
 |
|