Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
Fobos

Зарегистрирован: 22.04.2007 Сообщения: 215 Откуда: Cosmology group Репутация: 73.7   голосов: 3
|
Добавлено: Чт Окт 01, 2009 11:32 pm Заголовок сообщения: |
|
|
Читаем и все больше жалеем, что не попали... :(
А как Lankveil лайв отыграл? :) _________________ www.cosmosounds.com |
|
Вернуться к началу |
|
 |
diagn0z Cube Group
Зарегистрирован: 09.07.2004 Сообщения: 2418 Откуда: Leopolis Репутация: 184.8   голосов: 49
|
Добавлено: Чт Окт 01, 2009 11:50 pm Заголовок сообщения: |
|
|
Fobos писал(а): | Читаем и все больше жалеем, что не попали... :(
А как Lankveil лайв отыграл? :) |
Не бачив, шоб він грав лайв, але відіграв моментами класно, але, як на мене, не в той час і не після того музла, тому на весь сет на танцполі не затримався. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
tapiozis

Зарегистрирован: 10.09.2009 Сообщения: 99 Откуда: Lviv (Uva - Urvis group) Репутация: 42.6  
|
Добавлено: Вт Окт 06, 2009 11:36 am Заголовок сообщения: |
|
|
хлопака Lankveil - чудово відіграв , та не лише він (і Liquid Mind = Celestial Consciousness , і Katedra та IgolkyBaz ,та Evil Crickets , грали виключно свою музику , якісну , експериментальну, й таку що не позбавлена зерна творчості ... :) :) :) _________________ Джоінт стерео, драпстеп, крішна панк ...© |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Fobos

Зарегистрирован: 22.04.2007 Сообщения: 215 Откуда: Cosmology group Репутация: 73.7   голосов: 3
|
Добавлено: Вт Окт 06, 2009 3:24 pm Заголовок сообщения: |
|
|
tapiozis писал(а): | хлопака Lankveil - чудово відіграв , та не лише він (і Liquid Mind = Celestial Consciousness , і Katedra та IgolkyBaz ,та Evil Crickets , грали виключно свою музику , якісну , експериментальну, й таку що не позбавлена зерна творчості ... :) :) :) |
Katedra, IgolkyBaz та Evil Crickets це молоді напевно проекти, я про них не чув. Але слухаючи музику на майспейсі можу сказати, що дійсно можно говорити про творчість, та ще й не абияку. :)) Музика цікава, глибоко-філософська (Katedra), у IgolkyBaz своєрідний стиль веселого псай-трансу. Evil Crickets хотілося б послухати! Хлопці, успіхів вам, та скоріш вже видавайте свої релізи для широких мас! :)))
Щодо Lankveil - то його музика, як на мене, також має свої особисті спицифічні і цікаві риси, схожа трохи на суомісанді та віддає фантастикою.
Особисто я ставив би його у лайнапі ближче до ранку. А в який час він грав?
Liquid Mind = Celestial Consciousness - сила! Крутий хлопець! Мої вітання, друже! :))
Загалом, цікаві проекти були підібрані організаторами! На жаль, не мали змоги приїхати... :) _________________ www.cosmosounds.com |
|
Вернуться к началу |
|
 |
tapiozis

Зарегистрирован: 10.09.2009 Сообщения: 99 Откуда: Lviv (Uva - Urvis group) Репутация: 42.6  
|
Добавлено: Вт Окт 06, 2009 4:05 pm Заголовок сообщения: |
|
|
Спасибі !!! Lankveil грав якраз під ранок до 5 год.30 хв.
До речі ось сайт
Evil Crickets :
http://evilcrickets.houa.org/ _________________ Джоінт стерео, драпстеп, крішна панк ...© |
|
Вернуться к началу |
|
 |
tapiozis

|
Добавлено: Вс Ноя 15, 2009 4:44 pm Заголовок сообщения: |
|
|
Сайт тимчасово не працює . буде оновлення _________________ Джоінт стерео, драпстеп, крішна панк ...© |
|
Вернуться к началу |
|
 |
|
|