Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
F007
|
Добавлено: Пн Фев 15, 2010 4:31 pm Заголовок сообщения: |
|
|
Цитата: | Тобто не чуючи треків в адекватній якості, як ти можеш говорити про них? Все, шо ти написав, стосується того, шо ти почув, а не того, чим вони є насправді. |
Фразу и вопрос непонял. Это как всё.
Цитата: | А як це ти так зробив виснок щодо музики, якшо:
І тут висновок:
|
1 и 2... 1 -это техника и настройка... Как видиш 2 это о подаче и стилизации музыки...
Непонял, а зачем это коментировать надо, или я неудачно разделил контекст? _________________ -F doubleZERO seven- |
|
Вернуться к началу |
|
 |
diagn0z Cube Group
Зарегистрирован: 09.07.2004 Сообщения: 2418 Откуда: Leopolis Репутация: 184.8   голосов: 49
|
Добавлено: Пн Фев 15, 2010 4:47 pm Заголовок сообщения: |
|
|
F007 писал(а): | Цитата: | Тобто не чуючи треків в адекватній якості, як ти можеш говорити про них? Все, шо ти написав, стосується того, шо ти почув, а не того, чим вони є насправді. |
Фразу и вопрос непонял. Это как всё.
Цитата: | А як це ти так зробив виснок щодо музики, якшо:
І тут висновок:
|
1 и 2... 1 -это техника и настройка... Как видиш 2 это о подаче и стилизации музыки...
Непонял, а зачем это коментировать надо, или я неудачно разделил контекст? |
Я говорю про те, що ти, не маючи можливості почути в адекватній якості музику (сам же кажеш, звук - каша), починаєш її коментувати і давати оцінку — а це смішно :)
Не знаю, шо ти розділяв, я про загальні речі. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
ncl
|
Добавлено: Пн Фев 15, 2010 4:49 pm Заголовок сообщения: |
|
|
to F007: isxodja iz togo shto analitika tvoi xleb, analiz provodilsja ne besplatno, xm |
|
Вернуться к началу |
|
 |
tapiozis

Зарегистрирован: 10.09.2009 Сообщения: 99 Откуда: Lviv (Uva - Urvis group) Репутация: 42.6  
|
Добавлено: Пн Фев 15, 2010 5:08 pm Заголовок сообщения: |
|
|
Цитата: | to F007: isxodja iz togo shto analitika tvoi xleb, analiz provodilsja ne besplatno, xm |
Як би це не звучало, та Я з дитячою допитливістю підтримую ncl !!!!! _________________ Джоінт стерео, драпстеп, крішна панк ...© |
|
Вернуться к началу |
|
 |
diagn0z Cube Group
Зарегистрирован: 09.07.2004 Сообщения: 2418 Откуда: Leopolis Репутация: 184.8   голосов: 49
|
Добавлено: Пн Фев 15, 2010 5:15 pm Заголовок сообщения: |
|
|
tapiozis писал(а): | Цитата: | to F007: isxodja iz togo shto analitika tvoi xleb, analiz provodilsja ne besplatno, xm |
Як би це не звучало, та Я з дитячою допитливістю підтримую ncl !!!!! |
Да ну, хто ж в такому зацікавлений :) |
|
Вернуться к началу |
|
 |
tapiozis

Зарегистрирован: 10.09.2009 Сообщения: 99 Откуда: Lviv (Uva - Urvis group) Репутация: 42.6  
|
Добавлено: Пн Фев 15, 2010 5:28 pm Заголовок сообщения: |
|
|
Драм енд Бас -це змова!!!!! Спокійно , спокійно немає ніякої змови , є просто сценарій :) :) _________________ Джоінт стерео, драпстеп, крішна панк ...© |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Deep_purple25

Зарегистрирован: 23.05.2007 Сообщения: 4046 Откуда: Lviv Репутация: 98.7   голосов: 171
|
Добавлено: Пн Фев 15, 2010 5:35 pm Заголовок сообщения: |
|
|
"Кто может, тот делает. Кто не может, тот критикует" |
|
Вернуться к началу |
|
 |
contrast
Зарегистрирован: 14.09.2008 Сообщения: 142 Откуда: Львів Репутация: 46.5   голосов: 3
|
Добавлено: Пн Фев 15, 2010 5:36 pm Заголовок сообщения: |
|
|
tapiozis писал(а): | Драм енд Бас -це змова!!!!! Спокійно , спокійно немає ніякої змови , є просто сценарій :) :) |
ти про що тут написав ? |
|
Вернуться к началу |
|
 |
tapiozis

|
Добавлено: Пн Фев 15, 2010 5:39 pm Заголовок сообщения: |
|
|
Про то хто може бути зацікавлений у всьому цьому :)
Дайте краще фотки в студію :) _________________ Джоінт стерео, драпстеп, крішна панк ...© |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Jivega Another Dimension
Зарегистрирован: 17.04.2006 Сообщения: 1193 Откуда: звезда Вега Репутация: 71.5   голосов: 13
|
Добавлено: Пн Фев 15, 2010 5:45 pm Заголовок сообщения: |
|
|
F007 писал(а): |
скорость 170bpm в минимуме.
|
Знаете, только исходя из этой фразы понимаю, что как бы вы не настолько глубоко погружены в культуру, как пытаетесь это представить -)
Максимум что играл по скорости - 150, 151 бпм -) _________________ Kinematic Records
www.kinematicrecords.com |
|
Вернуться к началу |
|
 |
contrast
Зарегистрирован: 14.09.2008 Сообщения: 142 Откуда: Львів Репутация: 46.5   голосов: 3
|
Добавлено: Пн Фев 15, 2010 5:47 pm Заголовок сообщения: |
|
|
tapiozis писал(а): |
Дайте краще фотки в студію :) |
Діма(Dimorphic) на 9-й сторінці дав силку на фотки. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
tapiozis

|
Добавлено: Пн Фев 15, 2010 5:50 pm Заголовок сообщения: |
|
|
Спасибі вже бачив , та хочеться ше :) _________________ Джоінт стерео, драпстеп, крішна панк ...© |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Chatin

Зарегистрирован: 24.05.2007 Сообщения: 94 Откуда: Psy Estet Lab. Репутация: 40.3   голосов: 1
|
Добавлено: Пн Фев 15, 2010 6:12 pm Заголовок сообщения: |
|
|
to f007
15.02.2010 регистрация на форуме... небойсь ты наверное ошибся...
1.вся твоя вот эта критика,зачем,вопрос? - хочешь профинансировать
следующею парти,буду очень рад.
2.оупен эйр с Jelly Headz,гордись что ты там ваще побывал.
3.люди десяток лет работают в этом направление,все довольны...
4.если тебе 16 и ты в 3 ночи попал на парти, возвращаясь с ХДРД,
извини,но тебе точно на другие... |
|
Вернуться к началу |
|
 |
ПАКЕТ Cube Group

Зарегистрирован: 27.07.2004 Сообщения: 787 Откуда: Львів Репутация: 100.2   голосов: 9
|
Добавлено: Пн Фев 15, 2010 6:18 pm Заголовок сообщения: |
|
|
Вирішив сам написати кілька зв'язних слів про паті.
Паті без чілауту - це окремий вид вечірок. Так звана дискотека - тут треба танцювати. Якщо комусь не подобається транс - то на такому паті тяжко і краще туди не йти.
Особисто мені вдалось відчути танцпол, шкода що прослухав Петрікса.
Якістю звуку спочатку теж було трішки переймався, але потім все стало на свої місця.
Окрема подяка оргам за відео на паті. Не так часто у Львові на трансі побачиш роботу віджея.
Був дуже радий бачити так багато знайомих "наших "обличь. Молодці що підтягнулись на паті.
Жодного негативного інциденту не пам'ятаю - так що паті однозначно зупагут.
Ще раз дякую!
Єдине, що можна було робити в п'ятницю, а то в мене весь понеділок провтикався =))))
to F007: Коментувати твою думку, як справжнього мистецтвознавця та аудіомана я не буду, ібо жиби не холіварити. Пораджу краще: не ходи на транс - тобі там не подобається. То явно не твоє. От управление предприятиями та маркетинг - це твоє ;) |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Chatin

Зарегистрирован: 24.05.2007 Сообщения: 94 Откуда: Psy Estet Lab. Репутация: 40.3   голосов: 1
|
Добавлено: Пн Фев 15, 2010 6:25 pm Заголовок сообщения: |
|
|
а в общем,всем приогромнейшее спасибо,что пришли и создали именно
ту атмосферу,которой не было уже давно...!
спасибо вам любимые одесситы,обожаю вас... самые-самые...!)))
Руди и Петюне,за родной флешбэк...
всем-всем за помощь и поддержку! |
|
Вернуться к началу |
|
 |
|
|