Сколько там баллов в минусе нужно чтобы прогнать орка с форума? Может сделаем доброе дело общими усилиями? :) _________________ Virus B, Waldorf mQ, Lexicon MPX550, NI Komplete Audio 6, Echo Indigo I/O, Mackie MR5 Mk2, AKG k240 mk2, M-Audio Axiom 25.
Я и так знаю силу вашей коллегиальности... И как кого вы проганяет))) Неново)))
Вот вы жжоте))
Слухай, тобі не надоїло? )
Ти все сказав, шо вважав за потрібне, хто і як це сприйняв - проблеми того, хто сприйняв. Це твоя думка, яка має право на існування.
...але ти далі продовжуєш гнути свою незрозумілу лінію, не дав жодної чіткої відповіді на конкретне питання і далі приймаєш участь в дискусіях у стилі "дурак - сам дурак". Шо ти хочеш? :)
А всім може варто навчитись сприймати критику. Після першого поста почались переходи на особистості і це вже не критика, це провокаційні теми, в яких винуватий кожен, хто відповідав. Я саме говорю про перший пост.
А всім може варто навчитись сприймати критику. Після першого поста почались переходи на особистості і це вже не критика, це провокаційні теми, в яких винуватий кожен, хто відповідав. Я саме говорю про перший пост.
Респект) Наконец зерно проросло =)
Но я бдю !) И с каждого по плюсу)) _________________ -F doubleZERO seven-
У меня много здесь ников... И зареген намного раньше...!
....
Это значит ты - клон. Делать клонов чтоб сказать чтото плохое -- низко, имхо. Что мешает говорить от своего имени -- страх, совесть, стыд, злость?? Если так - то критика врядли объективна -- тут поспорить не смогу так как парти не был.
ИМХО конечно, но зачем симу чуду репу спускать? Смотря цытату выше -- БАНИТЬ как КЛОНА-троля.
Если троллизм спорен -- то клонство изоблечено самим клоном )) бу-га-га
Мне кажецца Фоооо7 просто щас дико психует что начисал лишнего, а его как младенца по его же словам весь форум катает, так вот он и проговариватся начал -- что клончик он малодушненький ))
ЗЫ Клонить -- зло и позор, ИМХО. _________________ Ты имеешь право на цветные мысли!!
И ещё -- ув. тов. львовяне и одеситы. Троля можно запросто вывести игнором например. Если не отвечать на его колкости -- глядишь ему станет неинтересно. _________________ Ты имеешь право на цветные мысли!!
Респект) Наконец зерно проросло =)
Но я бдю !) И с каждого по плюсу))
Тобі свою самооцінку треба чуть попустити. На шо ти розраховував, пишучи в такому тоні? На яку реакцію? На якусь тіпа інакшу?
Прикрий рот, а якшо шось не подобається - зроби краще. Пісдунця ганяти всім під силу, але світ розділяється на дві категорії людей - ті шо п*здять, і ті, шо роблять. Вгадай, до якої належиш ти.
Можеш зробити на 2 рівня краще з рублями? Кожен дурак може, зроби це з реальними ресурсами, за рублі, які заплатила аудиторія.