Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
diagn0z Cube Group
Зарегистрирован: 09.07.2004 Сообщения: 2418 Откуда: Leopolis Репутация: 184.8   голосов: 49
|
Добавлено: Ср Окт 18, 2006 12:07 am Заголовок сообщения: [ cuBe ] • Kосмогоніка • Solcast Live • 4 листопада • Львів |
|
|
Любий друже,
cuBe group із величезним задоволенням хоче запросити тебе на захід, що відбудеться 4 листопада 2006 (субота) і залишиться у твоєму серці на довго. Разом з нами ти маєш змогу поринути у незабутній аудіо-простір Психеделічних звуків, заблукати серед магічних ритмів Гоа Трансу і розчинитися в езотеричних декораціях.
Флаєр
В програмі свята виступ проекту:
• Solcast (Харків). Наживо.
А також dj's :
• Chatin (Hypholoma Sound System )
• 0z ( cuBe group / Metapsychic Records )
• Freez ( cuBe group )
• MeSHOK ( cuBe group )
В чілл-ауті під мелодії ethno, dub, downtempo, ambient, idm ти зможеш відпочити, поспілкватися, поділитись враженнями, познайомитися з цікавими людьми чи попити запашного чаю від TJ HAJI. Якщо ти вмієш видавати гармонійні звуки з етнічних інструментів, то обов'язково захопи їх з собою – ти принесеш радість собі та іншим. Нажаль, ми не зможемо забезпечити всіх охочих сидячими місцями, тому постарайся захопити із собою каремат.
Світ загадкових декорацій від:
Paul Spider
сuBe group
Face control.
Неадекватним та агресивним особам у проникненні на вечірку буде відмовлено.
Людей, що зловживають алкоголем та наркотиками, політично заангажованих та релігійних фанатиків просимо не турбувати.
Організатори можуть відмовити у проникненні на вечірку не пояснюючи жодних причин, керуючись лише своєю суб'єктивною думкою.
Вхід: 30 грн. з цим флаєром, без – 50 грн.
Для гостей з інших міст 20 грн + паспорт + квиток.
Місце проведення: Палац Культури "ЛОРТА". вул Ряшівська, 2.
Додаткова інформація.
за телефонами: 8 097 9013996; 8 067 6744679; 8 068 8409291;
чи icq: 303795909; 145140410; 54221680;
cube.lviv.ua
psyshine.org.ua
inclub.com.ua
nezabarom.com.ua
Ця інформація потрапила до твоїх рук не випадково – думай про її поширення.
qb |
|
Вернуться к началу |
|
 |
dimitro Zymosis / Magmadivers / Alienapia
Зарегистрирован: 12.03.2004 Сообщения: 4103 Откуда: Euphoria Promo Репутация: 6.1   голосов: 160
|
Добавлено: Ср Окт 18, 2006 1:11 am Заголовок сообщения: |
|
|
Во класс, наканец то :)
Всем отлично оттусить, а Валерчику и Ко парвать всех наживо :) |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Jeka SynSUN
Зарегистрирован: 23.12.2005 Сообщения: 1170 Откуда: Киев Репутация: 5   голосов: 66
|
|
Вернуться к началу |
|
 |
Jet Semi-Conductors

Зарегистрирован: 23.04.2003 Сообщения: 1992 Откуда: Evpatoriya * Kiev Репутация: 154.7   голосов: 37
|
Добавлено: Ср Окт 18, 2006 9:30 am Заголовок сообщения: Re: [ cuBe ] • Kосмогоніка • Solcast Live • 4 листопада • Ль |
|
|
diagn0z писал(а): | TJ HAJI.
|
Tea Jay HAJI - прикольно чайных джедаев ещё не встречал ...
с чего он миксовать будет интересно, наверное с чайника и кофейника :)
Удачной парти! _________________ https://www.facebook.com/cifroteca.music |
|
Вернуться к началу |
|
 |
ПАКЕТ Cube Group

Зарегистрирован: 27.07.2004 Сообщения: 787 Откуда: Львів Репутация: 100.2   голосов: 9
|
Добавлено: Ср Окт 18, 2006 9:49 am Заголовок сообщения: |
|
|
2 Jet:
Я думаю TJ HAJI добре знайомий нашому друзі Тімосі.
В нього був свій чай-шоп на Фрегаті минулого літа.
Він зможе почастувати вас масалою та іншими казковими напоями. _________________ Fire Babylon! |
|
Вернуться к началу |
|
 |
i555
|
Добавлено: Ср Окт 18, 2006 12:25 pm Заголовок сообщения: |
|
|
да дааааа |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Zhuzhik
Зарегистрирован: 18.10.2006 Сообщения: 34 Откуда: Львов Репутация: 8.9  
|
Добавлено: Ср Окт 18, 2006 4:27 pm Заголовок сообщения: |
|
|
Мдаа.... явка 100%!!!! |
|
Вернуться к началу |
|
 |
diagn0z Cube Group
Зарегистрирован: 09.07.2004 Сообщения: 2418 Откуда: Leopolis Репутация: 184.8   голосов: 49
|
Добавлено: Чт Окт 19, 2006 2:29 am Заголовок сообщения: |
|
|
Флаєра будуть сьогодні (четвер, 19.10) після обіду, дзвонить за номерами:
8 097 9013996
8 067 6744679
8 068 8409291 |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Smith

Зарегистрирован: 07.02.2003 Сообщения: 462 Откуда: Безкінечність Репутация: 121.9   голосов: 9
|
Добавлено: Пт Окт 20, 2006 1:46 pm Заголовок сообщения: Кажете паті буде ?!.. |
|
|
Ну то шо, раз буде паті, значіть треба їхати... ;)
Надіюсь, вдасться зробити для Львів'ян задуманий мною сюрпрайз... карочє чекайте гостей зі столиці на чолі зі Smith'ом! |
|
Вернуться к началу |
|
 |
xp satya
Зарегистрирован: 13.03.2005 Сообщения: 186 Откуда: Violet Ray Group Репутация: 10.1   голосов: 1
|
Добавлено: Пт Окт 20, 2006 4:42 pm Заголовок сообщения: |
|
|
во время своего пребывания в Харькове в гостях у Валеры, я услышал ряд последних работ Солкаст, и, хочу сказать, что это как минимум качественно. Как минимум талантливо. Как минимум интересно. И, на мой взгляд, в настоящее время этот проект - действительно светлый луч украинской сцены.
Из-за чрезмерной занятости увы, не смогу быть, хотя давно уже хочу побывать во Львове (говорят, можно получить массу эстетического удовольствия) и с людьми интересными там пообщаться.
В любом случае - удачного мероприятия, в случае с КубГруп по другому (как я слышал) и не бывает. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
M Гость
|
Добавлено: Пт Окт 20, 2006 5:05 pm Заголовок сообщения: |
|
|
xp satya писал(а): | Из-за чрезмерной занятости увы, не смогу быть, хотя давно уже хочу побывать во Львове (говорят, можно получить массу эстетического удовольствия) и с людьми интересными там пообщаться. |
Очень даже зря!
На Кубиковых патях не был сам.... о чем горько сожалею... но в гостях у тех самых ребят, в их красивенном, живом Городе побывал! Кстати сразу, как с Харькова приехал :) Меня Львов впер по полной! Я себе только представляю, насколько душевные вечерины там могут проходить, если только львовяне и сам Город звряжают батарейки до отказа... Втайне верю, что я таки приеду на эту пати...
Хотел вот засветить несколько фоток Города, которые запечатлела моя оптическо-цифровая чакра :)
 |
|
Вернуться к началу |
|
 |
ПАКЕТ Cube Group

Зарегистрирован: 27.07.2004 Сообщения: 787 Откуда: Львів Репутация: 100.2   голосов: 9
|
Добавлено: Сб Окт 21, 2006 12:04 am Заголовок сообщения: |
|
|
2 M:
О))))) Кльово!
Давно чекав від тебе на ці фотки )
Цікаве бачення і сприйняття нашого мітса в тебе зробили ))))
+ Передав сьогодні в Тернопіль флаєра
+ Просили передати флаєра в Івано-Франківськ. Передам їх туда в понеділок.
+ Думаю про телепортацію порції флаєрів в Ужгород. Скоро сам буду там - то може й привезу. _________________ Fire Babylon! |
|
Вернуться к началу |
|
 |
FREEZ Cube Group
Зарегистрирован: 15.04.2004 Сообщения: 33 Откуда: Львів Репутация: 47.5   голосов: 2
|
Добавлено: Вс Окт 22, 2006 10:24 pm Заголовок сообщения: Re: Кажете паті буде ?!.. |
|
|
Smith писал(а): | Надіюсь, вдасться зробити для Львів'ян задуманий мною сюрпрайз... карочє чекайте гостей зі столиці на чолі зі Smith'ом! |
Сюрпризом заінтригував =)
Та все-таки в першу чергу ждьомс гостей! _________________ cuBe group [www.cubeg.org]
qubstudio [www.qubstudio.com] |
|
Вернуться к началу |
|
 |
FREEZ Cube Group
Зарегистрирован: 15.04.2004 Сообщения: 33 Откуда: Львів Репутация: 47.5   голосов: 2
|
Добавлено: Вс Окт 22, 2006 10:34 pm Заголовок сообщения: |
|
|
ПАКЕТ писал(а): | 2 M:
...
Цікаве бачення і сприйняття нашого мітса в тебе зробили ))))
|
судячи по фотках - справді цікаве сприйняття.)
думаю воно дешо доповниться якшо М побуває в нас 4-го _________________ cuBe group [www.cubeg.org]
qubstudio [www.qubstudio.com] |
|
Вернуться к началу |
|
 |
M Гость
|
Добавлено: Пн Окт 23, 2006 10:06 am Заголовок сообщения: |
|
|
ПАКЕТ писал(а): |
Цікаве бачення і сприйняття нашого мітса в тебе зробили )))) |
Цитата: | судячи по фотках - справді цікаве сприйняття.) |
Це тому шо не фотках немає об`ектів, які зазвичай потрапляють під об`ективи туристів? :) |
|
Вернуться к началу |
|
 |
|