Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
Valium

Зарегистрирован: 19.04.2007 Сообщения: 96 Откуда: черная дыра Репутация: 33.5  
|
Добавлено: Вт Июн 05, 2007 4:16 pm Заголовок сообщения: |
|
|
Блін, не втримався, прочитавши комменти. Звідки стільки негативу???
Розкажу про свої відчуття на паті:
1) музика зачот... Було все: і старе і нове,і ГОА і не ГОА, і саме головне - мелодійне і позитивне.
2) в флюр-мистецтві я "чайник", але полотна мені сподобались. Небуло нічого "зарозумного".
3) на рахунок "живого" виступу: я думаю, що не було на 100% того що мало бути. Чому? Тому що орги повісили два строби ззаду діджея, які їх і погубили. Розкажу: пробував на днях краш-тест: FL Studio в ASIO режимі з під"єднаним MIDI-контроллером. В цей момент в розетку 220В, де включений компутер втикаю сильну нагрузку до 2 квт (лампу, усілок, димову установку). В цей момент йде скачок (клац), який навіть чути на колонках і FL Studio висне нафіг. Не помагає заміна компа на іншу конфігурацію, не помагає навіть UPS і радяньський потужний стабілізатор напруги. Те саме в ASIO режимі з DJ Traktor. Перепробував все і виходу не знайшов. Так от, на сцені, коли впускали дим і строб, все зависало.
Пропоную всім зацікавленим обсудити, цю проблему у форумі в розділі "Софт і Железо"
Але те, що чув - приперло дуже, хочу ще таку паті у Львові.
4) Добре, що гопи вирішили піти додому(великою бандою) в 3.30 за це їм подяка - що не харили до ранку.
5)Так, як надворі були бурі, в деяких людей (в яких настрій залежить від погодного тиску) боліла голова і був поганий настрій. Не треба це пов"язувати з атмосферою на паті і відсутністю допінгів!!! Атмосфера була нормальна...
6) Хочу висловити подяку оргам. І ще: від конкуренції оргів і промо-груп виграють тільки юзери, такі як я. ;-))) ;-))) Не сваріться між собою і тримайте хвіст пістолетом. Удачі. _________________ Bom Shankar |
|
Вернуться к началу |
|
 |
alexxdrum

Зарегистрирован: 04.06.2007 Сообщения: 35 Откуда: Shunya-Purna-Pleroma Репутация: 36.9   голосов: 1
|
Добавлено: Вт Июн 05, 2007 5:00 pm Заголовок сообщения: |
|
|
Valium писал(а): | Блін, не втримався, прочитавши комменти. Звідки стільки негативу???
Розкажу про свої відчуття на паті:
1) музика зачот... Було все: і старе і нове,і ГОА і не ГОА, і саме головне - мелодійне і позитивне.
2) в флюр-мистецтві я "чайник", але полотна мені сподобались. Небуло нічого "зарозумного".
3) на рахунок "живого" виступу: я думаю, що не було на 100% того що мало бути. Чому? Тому що орги повісили два строби ззаду діджея, які їх і погубили. Розкажу: пробував на днях краш-тест: FL Studio в ASIO режимі з під"єднаним MIDI-контроллером. В цей момент в розетку 220В, де включений компутер втикаю сильну нагрузку до 2 квт (лампу, усілок, димову установку). В цей момент йде скачок (клац), який навіть чути на колонках і FL Studio висне нафіг. Не помагає заміна компа на іншу конфігурацію, не помагає навіть UPS і радяньський потужний стабілізатор напруги. Те саме в ASIO режимі з DJ Traktor. Перепробував все і виходу не знайшов. Так от, на сцені, коли впускали дим і строб, все зависало.
Пропоную всім зацікавленим обсудити, цю проблему у форумі в розділі "Софт і Железо"
Але те, що чув - приперло дуже, хочу ще таку паті у Львові.
4) Добре, що гопи вирішили піти додому(великою бандою) в 3.30 за це їм подяка - що не харили до ранку.
5)Так, як надворі були бурі, в деяких людей (в яких настрій залежить від погодного тиску) боліла голова і був поганий настрій. Не треба це пов"язувати з атмосферою на паті і відсутністю допінгів!!! Атмосфера була нормальна...
6) Хочу висловити подяку оргам. І ще: від конкуренції оргів і промо-груп виграють тільки юзери, такі як я. ;-))) ;-))) Не сваріться між собою і тримайте хвіст пістолетом. Удачі. |
Дякую за позитивні відгуки, приємно що та паті була комусь приємна =) В нас після неї контрастний душ з бруду та позитиву ;) З Сube Group виявилася полова несумісність, тобто це пов`язано з денсфлором. Але я власне сподіваюся що це не буде нам заважати усім разом робити й надалі різні за характером та контентом паті у одному місті, ставлячись до роботи один одного з пошаною.
ps До речі з Фрутом так і було, щось треба з тим думати.
Ом шанті -=) _________________ www.spiritmedicine.com.ua |
|
Вернуться к началу |
|
 |
diagn0z Cube Group
Зарегистрирован: 09.07.2004 Сообщения: 2418 Откуда: Leopolis Репутация: 184.8   голосов: 49
|
Добавлено: Вт Июн 05, 2007 5:37 pm Заголовок сообщения: |
|
|
Valium писал(а): | 6) Хочу висловити подяку оргам. І ще: від конкуренції оргів і промо-груп виграють тільки юзери, такі як я. ;-))) ;-))) Не сваріться між собою і тримайте хвіст пістолетом. Удачі. |
Головне, щоб виграв транс, а за це я і переживаю. Вже давніше говорив про інфляцію культури, а в суботу мені стало страшнувато :) І я себе бачу в позиції для таких слів і роздумів, тому що транс і музика - це значна частина мого життя.
Зрозумійте одне, не буває нічого просто так і будь-яка реакція є, власне, реакцією на певну акцію (дію).
Що стосується мене особисто, я ніколи не буду мовчати чи пропускати мимо відверте хамство.
Мені було дуже неприємно чути певні речі від деяких персон за останні 3 тижні і груба реакція людини, якої це стосується, є абсолютно адекватною, тому що не думаю, що комусь приємно від когось чути, що про тебе говорять треті люди четвертим, а щойно я почув, що це говорили взагалі п*яті люди, які клеїли афіші і як відмазку щодо їх зривання "ми просто гнали собі" + обговорювати людей, того, що вони роблять, а соболиво називати це гамном, варта робити тикше і без зайвих вух - і тут мова йшла не в адрес кубіків :) І тій людині, яка це говорила, я раджу доводити свою н3в*3б3нн1сть роботою і її результатами.
Погодьтесь, так не робиться! Варта задуматись про роль кожного у вашій справі і пояснити, ви ж відносно старші і розумні люди, в кінці кінців, і у вас найбільший вплив на ваший юних ентузіастів.
Я не збираюсь і ніколи не збирався ні з ким воювати, повірте я не такий ідіот - вирішив собі пару разів шось ляпнути, це реакція і, як на мене, цілком адекватна. Якби ми були особисто знайомі, я б це сказав в очі. Не варта сприймати все у всій адрес і відповідати за інших, це вже їхня справа.
На цьому ставлю крапку і щиро надіюсь, що розумні люди зроблять висновки. Вам же пропоную зустрітись, познайомитись і робити одну справу більше без таких штучок. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
MZ

|
Добавлено: Вт Июн 05, 2007 10:33 pm Заголовок сообщения: |
|
|
2 Cube group
Прочитала коменти вище і прийшла до дивних висновків.
По-перше, складається враження, що дехто з коментаторів був присутній на якійсь іншій паті:) Думаю, що вечірка, на якій переповнений людьми танцпол не вмирав до шостої ранку (до речі, персонал клубу казав, що такий ентузіазм буває не так вже й часто, може, пару разів на рік) - це далеко не найгірше, що могло відбутися:)
На рахунок т.н."лівих людей". Не знаю вже, де ви там побачили "гопів", я особисто їх не бачила (можливо, вони від мене ховалися?)
Єдина людина у спортивному одязі, яка була там присутня, це був, до речі, один старий трансер:) Ще були "ліві" растамани, але не думаю, що вони аж так усе зіпсули;) - ну і декілька молодих студентів, і щось мені підказує, що після цієї вечірки дехто з них стане трансером, отже, можна вже переставати вважати його "лівим". Поводили вони усі себе адекватно, і навіть декор на танцполі (сам Спайдер прогнозував, що цей декор буде порушений через пару годин) залишився абсолютно цілим аж до ранку, незважаючи на цю велику кількість людей.
Звісно, не усе ідеально: була певна кількість технічних проблем (що виникли не з нашої провини), але подолали ми їх на диво швидко.
Так само звернула увагу, що більшість наведеної тут критики чомусь стосується не стільки вечірки, скільки якихось особистих розмов з деякими з членів промо. Навіщо виносити якісь особисті розмови на широкий загал?
На рахунок "комерціалізації". Не вважаю, що ми рухаємося у цьому напрямку: швидше, ми навпаки дозволяємо собі різного роду експерименти, як у музиці, так і в декорі, часом навіть комерційно ризиковані, тому що не хочемо, щоб усе відбувалося лише за якимись правилами - це буде просто не цікаво:)
P.S.Ну і врешті, не будемо забувати, що ніхто у світі не ідеальний:) Я взагалі-то не збиралася про це писати у відповідній темі, бо не хочу бути критиком, але на вечірці 21.04 (пригадуєте, хто організовував?;) теж не усе гладко було. Маленький танцпол був зовсім якийсь невиразний, а великий виглядав так незатишно, що його не рятували навіть загальновизнані роботи Ганса (я вже не згадую про ті "трафарети" - хто там нам щось закидав на рахунок живопису?).
Далі, ось тоді вже точно була купа справжнісіньких левандівських "класичних" гопів, які так похмуро на усе споглядали, стоячи під барною стікою, що навіть ставало якось не по собі...У додаток до цього - слабенький движняк, та й музичний матеріал одноманітний (навіть у чіллауті чомусь крутили досить активні треки - типу AVP), ну і як результат, я вже у третій годині знудьгувалася аж так, що поїхала додому:)
Щось ви дуже недобрі;) і ніякі мотивації цього не приховають... _________________ www.spiritmedicine.com.ua |
|
Вернуться к началу |
|
 |
diagn0z Cube Group
Зарегистрирован: 09.07.2004 Сообщения: 2418 Откуда: Leopolis Репутация: 184.8   голосов: 49
|
Добавлено: Ср Июн 06, 2007 1:05 am Заголовок сообщения: |
|
|
http://etiquette.ru/faq/347.shtml
Как воспринимать критику и советы?
Не начинайте огрызаться! Каждый из нас в течение жизни неоднократно сталкивается с необходимостью воспринимать критические замечания в свой адрес. Существуют особые правила восприятия критики. Запомните:
• Нет бесполезной критики.
• Необходимо деловое восприятие критики вне зависимости от того, кто критикует и в какой форме.
• Принцип восприятия критики должен быть таким: «Все, что я делал, я мог бы делать лучше, и поэтому любые замечания мне полезны».
• Наиболее ценная критика направлена на совершенствование того, что кажется нормальным.
• Отсутствие критики — это показатель пренебрежения или неверия в способность ее адекватного восприятия.
• Поддержите попытку критикующего конструктивно разобраться в деле, даже если он ошибается.
2 MZ: Впевнений, в неті по запиту "адекватне сприйняття критики" та його варіаціях можна знайти багато цікавого. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Avalon
Зарегистрирован: 11.05.2007 Сообщения: 36 Откуда: Львів Репутация: 70.8   голосов: 3
|
Добавлено: Ср Июн 06, 2007 8:34 am Заголовок сообщения: |
|
|
Побачивши фотки з party та почувши розповіді деяких учасників про це дійство, зрозумів, що вечірка видалась вдалою. Дуже вдалою. Шкода, що мене там не було:(( |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Dimorphic

Зарегистрирован: 14.05.2007 Сообщения: 104 Откуда: ~LEOPOLIS~ Репутация: 73   голосов: 5
|
Добавлено: Ср Июн 06, 2007 8:41 am Заголовок сообщения: |
|
|
Нет, ну, блин всё ровно что "бабушки на лавочках" : всё цинкуют, каждого роскладывают по полочках, то нравитса, сё не нравитса и т. д
В чиле душно, там пусто, сям гласки режит, а на опенах: комары кусают, место не подходя, дождь валит. Ну не понимаю я етой трендёжи на "лавочках". Всегда есть оприделённые обстоятельства, условия да и прогони, теже, ну и что... Абстрагируешься и наслаждаешься тем что есть или же уходиш, и нет никоких проблем. А орги, к моему глибокому убеждению, сами осознают свои "прогони", их так или иначе не избежать.
P.S. Извините есле я пренебрежительно отнёсса к суте форума _________________ "...Prying open my Third Eye..."
http://www.myspace.com/dimorphic |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Aplikacia

|
Добавлено: Ср Июн 06, 2007 9:51 am Заголовок сообщения: |
|
|
ого! ну тут і розмова зав*язалась!:0 друзі, давайте будем більш лояльними один до одного, і якщо в когось виникають якісь претензії, то чому б їх не вирішувати шляхом менш публічного висвітлення.
щодо паті, то на мою думку орги виклались на всі 100%! звісно були і мінуси, але якщо дійсно придивитись в усміхнені обличчя людей які прийшли це все подивитись-послухати, то я вважаю це найбільшим плюсом. я не думаю шо хтось з оргів спеціально поставив строба тільки для того шоб комусь зіпсувати зір, чи повішав полотна так, шоб їх ніхто не бачив. може вони ше й дроти порізали, і мікшер маслом залили шоб він фігово пахав%)
здорова критика, це мінімум образ, а не навпаки. (хоча мені здається шо даний топік перетворився в абсурд особистого підгрунтя:((()
хочу подякувати всім зі словами, без них, чи просто всім хто був чи є:)
для мене паті вдалося, побачила всіх тих кого хотілось, послухала афігєнну музичку, поспілкувалась, і просто гарно провела час))) всім хто був, робив, старався, критикував - дякую!!%)
п.с. особистий сенкс Ліквідмайнду за 'Dancing Galaxy' - AP ;) + ........ |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Liquid Mind
Зарегистрирован: 03.06.2007 Сообщения: 37 Откуда: Львів Репутация: 61.8   голосов: 2
|
Добавлено: Ср Июн 06, 2007 11:19 am Заголовок сообщения: |
|
|
Aplikacia писал(а): | п.с. особистий сенкс Ліквідмайнду за 'Dancing Galaxy' - AP ;) + ........ |
Я дуже радий, що людям сподобався мій сет та лайв, дякую Вам усім хто слухав та відривався, Ви щераз доводите, що гоа не є стара і нікчемна музика, вона все ще актуальна сьогодні, тобто вона морально не застаріла, оскільки танцпол був забитий,а обличчя щасливі. Мені здається, що атмосфера паті була не те, щоб кльова, приємна, я б сказав чудесна, піднесена, люди тягнулись до вищого, так як і написано народу цієї музики/стилю.
Дякую всім, буду творити для ВАС ще більше треків.
З.І. Коли граю вживу чітко видно, що треба людям і буду це впроваджувати у треки. Дякую, за можливість творити :))) |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Valium

Зарегистрирован: 19.04.2007 Сообщения: 96 Откуда: черная дыра Репутация: 33.5  
|
Добавлено: Ср Июн 06, 2007 11:25 am Заголовок сообщения: |
|
|
Пропоную викласти фотки з паті. Народ не жміться... і скажіть де можна викласти свої, але не на мило, бо то буде квиток в один кінець.
P.S. Подяка ще за "The Prayer"(молитва), Muses Rapt, Alcyone(останній). Оце згадав молодість. :-))) A Dancing Galaxy, видно провтикав, бо не чув. _________________ Bom Shankar |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Liquid Mind
Зарегистрирован: 03.06.2007 Сообщения: 37 Откуда: Львів Репутация: 61.8   голосов: 2
|
Добавлено: Ср Июн 06, 2007 11:40 am Заголовок сообщения: |
|
|
соррі за оффтоп
Valium писал(а): | Пропоную викласти фотки з паті. Народ не жміться... і скажіть де можна викласти свої, але не на мило, бо то буде квиток в один кінець.
P.S. Подяка ще за "The Prayer"(молитва), Muses Rapt, Alcyone(останній). Оце згадав молодість. :-))) A Dancing Galaxy, видно провтикав, бо не чув. |
Всі хто має фотки/відео - пишіть в пріват Alexxdrum чи MZ, вони з Вами з радістю зв"яжуться та візьмуть фотки для викладенняв інеті. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
astrionix
Зарегистрирован: 15.05.2007 Сообщения: 22 Откуда: Львів Репутация: 80.6  
|
Добавлено: Ср Июн 06, 2007 12:20 pm Заголовок сообщения: |
|
|
В мене є декілька фоток з вечірки
Постараюсь виставити їх сьогодні |
|
Вернуться к началу |
|
 |
M Гость
|
Добавлено: Ср Июн 06, 2007 12:57 pm Заголовок сообщения: |
|
|
стены в Дали хоть не попадали? ) ато, помню, зимою Дениса, директора клуба, чото очень волновал этот момент) |
|
Вернуться к началу |
|
 |
diagn0z Cube Group
|
Добавлено: Ср Июн 06, 2007 1:04 pm Заголовок сообщения: |
|
|
M писал(а): | стены в Дали хоть не попадали? ) ато, помню, зимою Дениса, директора клуба, чото очень волновал этот момент) |
та ні, там діфолтних 3кВт було :)... чи скільки там?... 3 вроді |
|
Вернуться к началу |
|
 |
astrionix
Зарегистрирован: 15.05.2007 Сообщения: 22 Откуда: Львів Репутация: 80.6  
|
|
Вернуться к началу |
|
 |