ПравилаПравила   FAQFAQ   ПоискПоиск   ПользователиПользователи   ГруппыГруппы  Репутация пользователейРепутация  ПрофильПрофиль  Напоминание пароляЗабыли пароль?   Войти и проверить личные сообщенияВойти и проверить личные сообщения    РегистрацияРегистрация  ВходВход

[ 07.07.07 / Lviv ] Para Halu @ open air "Свято Сонця"
На страницу Пред.  1, 2, 3 ... 13, 14, 15, 16, 17  След.

Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов PsyShine -> Psy trance / Chillout Parties in Ukraine
Предыдущая тема :: Следующая тема  
Автор Сообщение
lunatic
psyshine.org.ua

голосов: 12

СообщениеДобавлено: Пн Июл 09, 2007 10:26 am    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

спасибо кубовцам за клевый опен!
из дизайна понравились конструкции Федора и полотна Dimorphic'a
спасибо Oz'y за кислячек
Omsun'y за компанию и мощный музон
гость отыграл отлично: очень драйвовая и красивая музыка, уносила и не раз.
жаль, не хватило сил на Saikozaurus'a и Мешка:(

спасибо всем жителям нашего "поселка" за клевую кампашку:)

первый для меня опен во Львове удался на все 100.
жду продолжения
IIapadoks

голосов: 2

СообщениеДобавлено: Пн Июл 09, 2007 10:36 am    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

как минимум 2 человека ходили и искали этого свистуна, с огромным желанием применить не по назначению этот, его, свисток :)

Опен замечательный.. сутра поели ягодок:) люди отличные, огромный респект sphingide музыка просто прекрасная,

но тока оооч не порадовала девочка в чиле, скромно присевшаю около пульта.... (((
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
Raptor

СообщениеДобавлено: Пн Июл 09, 2007 11:29 am    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Прикольный openair!

Большое спасибо организаторам и всем кто пришёл, особенно тем кто не втыкал и помогал поддерживать атмосферу!

Класно в чиле получилось с паутиной, успел заметить по крайней мере два раза, как её наматывали и потом срывали ; )

Не надо говорить что музыка была не для этих людей. Да, действительно были люди, которым музыка не нравилась, но таких было не много. Были и люди, которые испугались увидев столько инопланетян в одном месте ; )

Мне лично никто из присутствующих не мешал и ни чего не наламывал.

Ждём фоток!
C_CLuber

СообщениеДобавлено: Пн Июл 09, 2007 12:50 pm    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

....хароший оупен!
+ доставка на место и обратно
Киев! есть чему поучится так что берите пример
+ цивильно сводобно
оч хорошо выбрано место, где молги найти себе пристанище почти все присутствующие
+ деко
полотна...покажите мне автора, разсцелую... досих пор закрываю глаза и вижу
+ звук кто-то говорил что 10 кВт мало
реальное доказательство что при хорошем кач, вполне отлично
правда немного пролажали с направлением: немного смещено к озеру.

- как всегда мало приделили внимания к чилу в плане
декора ...
...летающие волонтерки так и ничего не смогли сделать после много кратных попыток(может нужно было изменить сознание в другом направлении???)
и звука.....
.... середина и низ были слабоваты + 1 канал лажал
2 Пакет: подушки, зачет

- непонравилось все время увеличивающееся число желающих показать свое ремесло Fire и экс_Fire Show

- свистуны и неадекватные присутствующие
"Нажрался, будь человеком"
для организаторов, это в тему "Facecontrol"

Был рад всех видеть!!!
Кубовцы так держать!

добрался домой в пол шестого утра. Изза ремонта трассы Киев чоп на в окреснотсях Львова пришлось ехать через Тернополь Хмельницкий
По камню в лобовое стекло, всем, кто равнодушно смотрел и также продолжает продолжает смотреть на Автостоп в Украине...
C_CLuber

СообщениеДобавлено: Пн Июл 09, 2007 12:52 pm    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

еще
...фоты есть...немогу никуда выложить...если кто может
звоните пишите 80681193309
также могу всем желающим могу залить на сд-р...
ПсайВэлком
ПАКЕТ
Cube Group

голосов: 9

СообщениеДобавлено: Пн Июл 09, 2007 1:01 pm    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Дякую всім!
Дараявауш

голосов: 77

СообщениеДобавлено: Пн Июл 09, 2007 1:02 pm    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

C_CLuber писал(а):

- непонравилось все время увеличивающееся число желающих показать свое ремесло Fire и экс_Fire Show

Странно, может как то аргументируешь, а то вообще непонятно твоё неудовольство по этому поводу. В этот раз, да будет тебе известно, офигенно гармонично крутили огонь три человека, + диодные пои парень хорошо крутил. Жаль что ты это не оценил.
Fedor
Cube Group

голосов: 3

СообщениеДобавлено: Пн Июл 09, 2007 1:35 pm    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Дякую усім хто приїхав до нас.
Особливе дякую тим хто приїхав за день до парті і допоміг з монтуванням та демонтуванням декору після, з першим тестуванням декору в польових умовах я сам би загнувся. Деякі зміни до конструкцій та розширення цього напрямку вже в планах, теж дякуючи вам.
Вибачте кого задів своїми поі, під Омсана (дякую) з поями просто нереально рвало і кидало %b...
Діморфік на висоті, полотна забирали і без флюри, дуже вдала спрацювали свічки в підвішаних банка, добавило блиску усьому навколишньому.
Женя (якшо я не помиляюсь) з Хуріканів - дуже мошні полотна, теж дякую.
bantoncho

голосов: 46

СообщениеДобавлено: Пн Июл 09, 2007 2:13 pm    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

благодарю всех за прекрасный оупен.
место, организация, музыка, компания - все было супер, почти на европейском уровне.
мы приехали с утра и в полной мере насладились местом, кухней, атмосферой и звирушками :))

спасибо всем новым и старым знакомым за приятное времяпрепровождение (спешл сенкс Гидре за прикол :):) лучше провести конец отпуска просто нельзя :)

Цитата:

что конкретно не понравилось? конструктивная критика была бы очень в тему :) желающих, кстати, было всего 3, что вообще маловато, не было никого со стиками. Вот когда фаерщики берут танцпол в кольцо - вот это тема :):)

Кстати, подходила девочка из Питера и говорила, что ТАКОГО фаершоу она не видела у себя и не ожидала увидеть где то на окраине Львова. Девченки (Аня и Оля) - молодцы. Я и сам нехило завтыкал на их выступление :) А кто может лучше - пусть покажет и научит - таковы законы.

выложил своих фото трошки
http://photo.bantoncho.com/categories.php?cat_id=54
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение Посетить сайт автора
ПАКЕТ
Cube Group

голосов: 9

СообщениеДобавлено: Пн Июл 09, 2007 2:42 pm    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Кілька фоток
Ксепа

Откуда: «Я родился на корабле, но куда он плыл и откуда – никто не помнит» (с)
голосов: 24

СообщениеДобавлено: Пн Июл 09, 2007 2:48 pm    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Подяка організаторам, джедаям, декораторам, учасникам, краще буде сказати просто - величезна подяка всім за вкотре успішно проведену вечірку "просто неба".
Щоразу приємно відчути себе не звичною сталою одиницею офісу, не мільйонною статистичною одиницею для рахівників країни, а свідомою частинкою невимушеного середовища, де вирує збурююча сила, здатна скерувати коливання десятків, а той й сотен таких часток відносно положення рівноваги :-) Ще раз - подяка всім, без винятку. Навіть "Свистунові" ;-) Відреагувала на приголомшуючий свист, уявивши якусь дивну й невідому до цього часу вченим-генетикам тваринну мутацію, аж допоки не впав в поле зору не дуже пропорційний, як на тваринку, ба навіть двоногий організм! :-) Подяка й тому одному, а точніше всій його компанії, серед яких за зашкальністю борзометра надзвичайно вирізнявся саме один, їм"я якому відтоді й дотепер (й назавжди) - хам, оскільки спочатку він "впав" поряд із дівчиною на карематі, не запитавши елементарного на сусідство дозволу, та ще й не минувши зачепити при цьому власницю "помешкання", а потім ще й вдався до спроби витурити її з її ж місця :-) Чел, велике тобі "дякую" вже хоча б за те, що поряд із твоїми "титанічними зусиллями", щодо почування себе гідним мешканцем чарівної планети, починаєш частіше звертати увагу на "ніким не помічені намагання" інших (нормальних на відміну від тебе) людей, не бути на тебе схожими. Ось тут і варто щіро подякувати тим чоловікам, що якийсь час допомогали двом дівчаткам підтримувати вогнище, й тим самим забезпечили кільком десяткам осіб тепло й споглядання під музику за життєвими циклами однієї з найзагадковіших стихій світу. А ось "подяка" й тим, хто вже за традицією викидає недопалки, пляшки, пластикову тару etc. собі під ноги, а кому й під ніс... Одного ніколи не зрозумію, невже то таке кайфове відчуття - споглядання купи сміття там, де їй, за умов належного рівня усвідомлення цивілізіції не місце? В Європу вони захотіли ... Якщо кому цивілізоване життя остогидло, або здається стороннім на вищому інтуітивному рівні, якщо легше відшукати привід, типу: "смітників не було взагалі...", або, "смітника не вгледів, з ким не бува...?" й т.д., то чи не краще відшукати відповідний, рідніший... ареал? (Так, саме АРЕАЛ в цьому випадку!). Може "з ними" краще, аніж з нами...? Може вони вже зараз, ТАК, ПРЯМО ЗАРАЗ, сер... вибачте.., смітять і кайфують, поки ви гаєте час, пишучи відмовки про недостатню кількість смітничків...? Бажаю приємних пошуків і вдалого відпочинку на тлі міського звалища.

З повагою до тих, хто поважає себе,
Сєнька.
Zim

СообщениеДобавлено: Пн Июл 09, 2007 2:56 pm    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Опен був проведений на дуже високому рівні.Хороша організація доставки на місце проведення.Звук був дуже потужний і класно настроєний.Картини Діморфіка просто афігітельні,а Пакету раджу подумати про нові роботи,бо ті що я бачив вже зовсім втратили свій вигляд.Не знаю точно хто робив конструкції з ниток але вони були вражаючі.Сподобався і порядок виступу Dj-їв,був радий послухати різні стилі трансу.На рахунок "face control" то він не дуже порадував.На вечірці було досить багато людей які у своїй свідомості були далекі у відношені до трансу і транс культури.Вистарчало і зовсім неадекватних,але визнаю що особливого дискомфорту вони не створювали.Вогняне шоу просто клас.Дякую усім за класно проведений час і чудовий відпочинок на природі.
Orlovskiy
Irukanji / Sentimony

голосов: 327

СообщениеДобавлено: Пн Июл 09, 2007 4:27 pm    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

под пара халу вскрылсо пивасом :)
aum

голосов: 43

СообщениеДобавлено: Пн Июл 09, 2007 5:11 pm    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

все было просто супер!!!
всем спасибо!!!
чувствую себя идеальной, сбалансированной со вселенной сущностью)))
diagn0z
Cube Group

голосов: 49

СообщениеДобавлено: Пн Июл 09, 2007 7:42 pm    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Дякуємо всім-всім-всім хто прийшов і ще більше тим, хто приїхав з інших міст.

З вечора суботи хмарок було дуже мало, а вночі взагалі було чистесеньке небо :) Коли нарешті роздуплюсь і виставлю фоти, ті хто не приїхав, пожалкують =)

Тішить, що чистим було не тільки небо, а й звук, ВЕЛИЧЕЗНЕ ДЯКУЮ Лесику! Я не сподівався, що у Львові є настільки афігєнний звук! Навіть Адам сказав, що саунд систем прікольний :)

Щодо свистуна - чути його під час свого сету було смішно ) Коли я закінчив, підійшов до нього і попросив збитись, що він і зробив. Такшо можна і йому подякувати.

Звичайно, не без мінусів, але тішить, що з кожною паті в нас їх менше ;) В цей раз найбільший мінусом був хаотичний чіл, я думав, що всі зможуть домовитись про лайн-ап, а вийшло як завжди... ну нічого, я знайшов чудовий солюшн з яким нам допоможе одна чудова людина :)

Також велике "бубубу" місцевому піплу, який настрашився погоди.

Щодо лєвих, то ми вирішили писати на флаєрах "Вхід в спортивному костюмі 150грн." :)

Всі дж сподобались без виключення, правда дехто мав би поважати час людини, яка має грати після нього. Особливо хочу відзначити Sphingidёрів, молодці :)

Адам просто порвав, я чув кожен його рух руками, це було щось!

З такими "масовими" вечірками покінчено, думаю, принаймні на певний час (хіба нам встрелить в голову робити ще один в кінці літа). Тепер час більш приватних паті.

А тепер іду чуть повибираю фоти. До речі, якщо у вас є фоти - скидайте мені на мило найкращі, amphiton s@b@k@ gmail.com.
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов PsyShine -> Psy trance / Chillout Parties in Ukraine Часовой пояс: GMT + 2
На страницу Пред.  1, 2, 3 ... 13, 14, 15, 16, 17  След.
Страница 14 из 17

Перейти: