Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
Aplikacia

|
Добавлено: Вт Май 22, 2007 9:48 pm Заголовок сообщения: |
|
|
перший раз бачу трансові афіші! чесне слово! навіть не знаю як реагувати.....:\ |
|
Вернуться к началу |
|
 |
spiritmedicine

|
Добавлено: Ср Май 23, 2007 7:31 pm Заголовок сообщения: |
|
|
Aplikacia писал(а): | перший раз бачу трансові афіші! чесне слово! навіть не знаю як реагувати.....:\ |
http://android.com.ua/spiritmedicine/spirit_med.html
В нас там до речі є скани афішок, до того ж естетика афіш сама по собі така, що може викликати відповідно позитивну реакцію лише в сабжевих таким чи іншим чином людей (в плані свідомості в першу чергу). Ну і в принципі зазвичай останнім часом на транс ходять і так вже забагато людей досить "номінального" менталітету, ззовні схожих на гопів або на звичайних клаберів, тобто наявність лише флаєрів не є панацеєю для закритості субкультури. Сподіваємось, що паті буде вдалою, але ми дійсно маємо бажання робити не зовсім так "як всі" - в кожної промо мають бути свої особливості -=)> ОМ _________________ SPIRIT MEDICINE
::: OM SHANTI SHANTI SHANTI ::: |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Kino

Зарегистрирован: 27.05.2007 Сообщения: 8 Откуда: Львов Репутация: 0.1   голосов: 1
|
Добавлено: Чт Май 31, 2007 8:09 pm Заголовок сообщения: |
|
|
Ага... У нашего промо и собственные, так сказать, авторские стили деко. =)=)=) . Народ - такого вы еще не видели. Псай Манга, Псай Сюр, Псай Анимэ + много-много чего еще.
А кто видел... Лично от меня - чупа-чупс в подарок. =) |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Psixopat

|
Добавлено: Чт Май 31, 2007 8:16 pm Заголовок сообщения: |
|
|
вдалої вечірки друзі, гарної музики та багато задоволених трансерів на паті, особливий кууулллл Sneak'-ку. _________________ ~на лицо ужасные - добрые внутри~ |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Valium

Зарегистрирован: 19.04.2007 Сообщения: 96 Откуда: черная дыра Репутация: 33.5  
|
Добавлено: Сб Июн 02, 2007 12:58 pm Заголовок сообщения: |
|
|
От, добре, що в клубі, бо надворі дощі і грози. Орги якби знали що так буде ;-))) Був, би опен - був би ніякий. Всім хорошого настрою. :-)))
Аж вчора дійшло - там буде LIVE... _________________ Bom Shankar |
|
Вернуться к началу |
|
 |
partizan

Зарегистрирован: 27.01.2007 Сообщения: 297 Откуда: Львів Репутация: 97.7   голосов: 3
|
Добавлено: Сб Июн 02, 2007 4:39 pm Заголовок сообщения: |
|
|
Хоч ще лишилося до вечірки 4 год і 41 хв і скоро все побачимо, буде 1 танцмайдан чи 2 (дуже багато учасників заявлено) ? |
|
Вернуться к началу |
|
 |
partizan

Зарегистрирован: 27.01.2007 Сообщения: 297 Откуда: Львів Репутация: 97.7   голосов: 3
|
Добавлено: Вс Июн 03, 2007 6:04 am Заголовок сообщения: |
|
|
Вечірка вдалася.
Але ще було б круто якось деталізувати лайн-ап перед міроприємствами, щоб орієнтуватися - хто, коли і що грає. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Sneak skygravity.org

Зарегистрирован: 28.05.2003 Сообщения: 1025 Откуда: Киев Репутация: 97.1   голосов: 18
|
Добавлено: Пн Июн 04, 2007 7:31 am Заголовок сообщения: |
|
|
Valium писал(а): | От, добре, що в клубі, бо надворі дощі і грози. Орги якби знали що так буде ;-))) Був, би опен - був би ніякий. |
+1 гроза была мощная, молнии валили очень рядом, опен был бы сорван 100%.
Пати прошло удачно, особенно порадовался огромному количеству народу с флюрным боди-артом. Также порадовало живое выступление. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Zavgosp

Зарегистрирован: 26.07.2004 Сообщения: 36 Откуда: Тарнополь Репутация: 95.6  
|
Добавлено: Пн Июн 04, 2007 8:58 am Заголовок сообщения: |
|
|
все було чепурненько. не без проколів, але як на першу вечірку за багато років - організаторам ріспект і уважуха |
|
Вернуться к началу |
|
 |
MeSHOK Cube Group
Зарегистрирован: 10.03.2005 Сообщения: 104 Откуда: Львів Репутация: 93.8   голосов: 3
|
Добавлено: Пн Июн 04, 2007 10:03 am Заголовок сообщения: |
|
|
Я довго думав чи писати це тут чи не писати, але виріш, шо нада ;)
1. Шановні "організатори", я був дуже здивований чути від людей про те, що я ходив і здирав по місту афіші (ну і не тільки я, а ще й інші хлопці з нашого промо). І мені всі чітко казали, що таке говорили організатори.
2. Ще я чув таке, що ми і флаєра забирали зі всіх точок :) Ну це вже взагалі КАПЄЦ!
3. Як стало мені ще відомо, я, аказуіцца, говорив дуже багато поганого про "організаторів" перед вечіркою. Та я взагалі байдужий до вас! Ви хоч з криши стрибайте! (доречі, непогана ідея) ;)
4. Якось некультурно, як на мене, підходити до всіх нас і питати по 1000 раз: "Як Вам паті?". Навіщо це питати, якщо Ви ітак лишились собою задоволені, і Ви відчуваєте себе центром псай-всесвіту? ;) А коли Ви чули: "Ну та нармальне, ніби, паті... Нічо так", то реакція була: "Та ви куби гоните! Всі кажуть, що бомба! Тікі вам не подобається!"
Словом, мені здається, що у вас параноя якась чи щось такого плану. Менше вбиватись треба - тоді мозгі на місце стануть (якщо взагалі є там чому вставати).
Якщо ще раз почую, що я зриваю афіші, - я Вам, дєті маі, ушкі паабриваю ;)
Бомболєнатік :)) _________________ танцпол закрытых глаз.... |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Isotop Semi-Conductors

Зарегистрирован: 26.05.2005 Сообщения: 5986 Откуда: ..Oolena.. connectioN Репутация: 204.2   голосов: 177
|
Добавлено: Пн Июн 04, 2007 10:29 am Заголовок сообщения: |
|
|
Ого, интрыги Львовского двора прямо :))) _________________ ..basSaby mood selfintrodusing (TM / C / R) |
|
Вернуться к началу |
|
 |
spiritmedicine

|
Добавлено: Пн Июн 04, 2007 11:53 am Заголовок сообщения: |
|
|
MeSHOK писал(а): | Я довго думав чи писати це тут чи не писати, але виріш, шо нада ;)
1. Шановні "організатори", я був дуже здивований чути від людей про те, що я ходив і здирав по місту афіші (ну і не тільки я, а ще й інші хлопці з нашого промо). І мені всі чітко казали, що таке говорили організатори.
2. Ще я чув таке, що ми і флаєра забирали зі всіх точок :) Ну це вже взагалі КАПЄЦ!
3. Як стало мені ще відомо, я, аказуіцца, говорив дуже багато поганого про "організаторів" перед вечіркою. Та я взагалі байдужий до вас! Ви хоч з криши стрибайте! (доречі, непогана ідея) ;)
4. Якось некультурно, як на мене, підходити до всіх нас і питати по 1000 раз: "Як Вам паті?". Навіщо це питати, якщо Ви ітак лишились собою задоволені, і Ви відчуваєте себе центром псай-всесвіту? ;) А коли Ви чули: "Ну та нармальне, ніби, паті... Нічо так", то реакція була: "Та ви куби гоните! Всі кажуть, що бомба! Тікі вам не подобається!"
Словом, мені здається, що у вас параноя якась чи щось такого плану. Менше вбиватись треба - тоді мозгі на місце стануть (якщо взагалі є там чому вставати).
Якщо ще раз почую, що я зриваю афіші, - я Вам, дєті маі, ушкі паабриваю ;)
Бомболєнатік :)) |
Шановний Мешок !
Коли ти кажеш організатори, я сподіваюся що ти маєш на увазі певних людей, які займалися організацією цієї паті та взагалі являються організаторами промо. У даному випадку це я (alexxdrum) та Mz, + ще декілька людей, що є також учасниками промо. Так от власне мені дивно чути такі речі від людини, яку я навіть не знаю в обличчя, та яка була справжньою дитиною (це на рахунок "діти мої"), коли я вже робив у цьому місті трансові вечірки. Любий друже, дуже тебе прошу бути коректніше та більш слідкувати за тим, що та як ти виносиш зі своєї свідомості на широкий загал. Це звичайно складно, але доросла та адекватна людина має це вміти. По сабжу - я перший раз чую про зривання вами афіш, забирання флаєрів (для забирання вони і існують), говоріння "дуже багато поганого про "організаторів" перед вечіркою" та про те що нам треба меньше торчати (кому саме, друже ?) ;))). Та я абсолютно точно не підходив ні до кого з запитаннями "як вечірка" тому що мені немає мотивації щось в житті робити для зовнішньої оцінки, тількі для внутрішнього задоволення, якщо когось ще попре - добре =) Єдине що я можу сказати зараз, що з початку цього топа на форумі чомусь коменти від учасників Cube Group з`являлися найчастіше та були трохи не в тему - було не зовсім зрозуміло до кого вони направлені та яким чином відповідаюсь попереднім коментам.
"А у Львові галімих флєарів і не роблять =) (та буває часом) Уж надто тут багато художників, дизайнерів і різноманітних мистців %) (сподіваюся Львів не виключення) Я теж прийду і підтримаю хлопців =) (дуже ціную ваші теплі почуття, та бажання підтримувати) Цікаво буде глянути. Також рекомендую всім прийти (сенкс за рекламний суппорт) - не хочеться (дійсно не хочеться) щоб чуваки попали (а звідки таки гіпотези ?) з своєю першою парті (не першою а новою), а то ще відпаде весь ентузіазм (на щастя не відпав) %)))))))"
Дякую вам хлопці за те що прийшли, підтримали, та допомогли з лампами та подушками. Ентузіазм як завжди присутній, бо він не залежить від зовнішніх факторів. На майбутне якщо в вас виникнуть якісь гіпотези та питання відносно нашого промо, або дій його конкретних учасників - прошу звернутися безпосередньо до мене чи до Мз (як нас дістати можно взнати у багатьох людей в місті, але може то трохи не ваше покоління). І ще раз прохання бути трохи спокійнішими та культурними хоч в якомусь з зрозуміннь, перевіряйте інформацію, яку десь почули та контролюйте емоціїї. Peace та звичайно ж respect -=)
Psychedelically yours, Alexxdrum _________________ SPIRIT MEDICINE
::: OM SHANTI SHANTI SHANTI ::: |
|
Вернуться к началу |
|
 |
ПАКЕТ Cube Group

Зарегистрирован: 27.07.2004 Сообщения: 787 Откуда: Львів Репутация: 100.2   голосов: 9
|
Добавлено: Пн Июн 04, 2007 10:10 pm Заголовок сообщения: |
|
|
Сподобалося:
1. Полотна Дімморфіка (я їх наживо ще не бачив)
2. Сет Чатіна на малому
3. Лайв Ліквід Майнда на мейні
4. "Шалтай-Балтай" ;)
Найбільше сподобалося:
Афтерпаті ;)
Всім його учасникам щира подяка за неймовірну самовіддачу та всю вкдладену енергію;)
+ було приємно бачити Діму в чілі за пультом. Welcome back!
2 Alexxdrum:
Можливо така інформаціна плутанина виникла через те, що дуже багато людей було задіяно в організації вечірки і складно вловити хто тут орг, а хто просто памошнік-флудер %) _________________ Fire Babylon! |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Fedor Cube Group

Зарегистрирован: 29.01.2007 Сообщения: 79 Откуда: LVIV Репутация: 63.7   голосов: 3
|
Добавлено: Вт Июн 05, 2007 11:46 am Заголовок сообщения: |
|
|
З оргами не спілкувався казати за них не буду, музончег не шпількаю, теж промовчу, а от дезігн і атмосферу на парті:
1. Нове промо / старе промо - яка різниця вони є і в них є новий декор з своїм баченням це плюс
2. На маленькому тансполі дуже афігенннннні полотна (Діморфіку. Вікторії та ін. людям з MAGMATIC PROMO рспкт). за це плюс
3. Мейн - Джидаїв тре ше було пошукати бо декору ваше небуло на стейджі (порада 1, якшо мало декору полюбому тре висвітлити діджека та сам стейдж бо усі насолоджуються джерелом музики, а не стінами клубу; порада 2, коли розробляєте полотна тре мислити заздалегіть як вони мають розміщуватись в просторі, а то вийшло як в картинній галереї). за це мінус.
4. ЛАЗЕР і страб - (шоб їх за ногу..) - дуже невдало було розміщення лазера та стробів за це мінус (та і взагалі ці штуки дуже подразнюють око, особливо страби, навіть незнаю на скільки вони доречні взагалі - це я так думаю).
5. Самі полотна - ідея використати анімешний стиль ну це вже від автора залежить тут я нічого не можу сказати. Якість виконання на низькому рівні, з сторони композиції тре ше почитати теорію бо це основа чого завгодно в плані дезігну. Вміння малювати аніме, чесно, відсутне (на мою думку), якшо вам тре підручники як малювати мангу можу залити 5 книжок в пдфках. короче мінус.
6. Спайдер канешно рішає, але поведінка нового народу які дупля не ріжуть куди вони попали (підлітки та гопи) почали одразу все мацати руками і тестити чи міцно зроблено (чесно сам тричі тримав флюру яку чуть не навернули разом з частиною Пашеного декору, напевно це одна з причин чому парті робляця закритими - подумайте 8). Спайдеру плюс, а за неадекватний народ мінус.
7. Чіл - (чесно в пічці навіть є вентилятор шоб контролювати температуру) дуже гаряче, небуло свіжого повітря взагалі (туди якшо приходити спочивати то хібашо назавжди 8), короче атмосфера в чілі як кочегарні за це мінус
8. Аджи - єдина людина яка рятувала чайочками в пеклочілі, шалтай балтай рішае за це плюс.
Ось така собі оцінка з моєї сторони.
Декоратору раджу бути простіше і не зазнаватись Кіно, сорі, але необосновано, нецензурно виражатись про чиїсь роботи - неприкольно. Доки, щось достойного незробиш, доти твоя думка мало буде важити.
Раджу усім хто приймав участь в полотнах підняти підручники з композиції та кольорознавства (психологія кольору). Ну і можу залити анатомію з мангою пару підручників.
P.S. А взагалі рспкт за те що зроблено, соррі якшо за жорстко критикую. _________________ qubstudio.com |
|
Вернуться к началу |
|
 |
diagn0z Cube Group
Зарегистрирован: 09.07.2004 Сообщения: 2418 Откуда: Leopolis Репутация: 184.8   голосов: 49
|
Добавлено: Вт Июн 05, 2007 12:41 pm Заголовок сообщения: |
|
|
Хеллоу!
По перше, щодо того, хто шо говорив, то товариш Юра (Зім він вроді) постійно мені розказував і питав, чому Пакет всім не роздає флаєра, чому Мєшок каже таке, а не таке. Розберіться в себе, бо дитячий садочок ми пройшли років так 15 тому. Також ваші розборки між собою під ранок і рукоприкладство розсмішило %) Можливо, були якісь об*єктивні причини, але якщо говорити про поради кому і як себе вести, то варта почати із себе.
Я дуже радий, що ви робили паті, ще коли ми були дітьми, особисто мені тоді було 12-13 років. Але справа не в часі, а в якості і давайте оперувати такими характеристиками.
Ну, звук реально гавно. Гроші, які були вкладені в афіші, що висіли по всьому місту, варта було кинути на звук.
Афіші дали свій результат і стільки лєвих і биків на трансі у Львові ще не було, звідси і питання - які ви ставите перед собою цілі? :)
Також сподобалась фраза Юри "Да ми будем мутити такі великі паті, шо вашшє всі ах*єють!" )))) Бугага!
Крім того, цікава роль 2ох (!) стробоскопів біля діджея, які були напрямлені в очі людям (!). Якось хотів послухати спочатку Сніка, потім Ліквід Майнда, але мене це постійно збивало, тому говорити про саму музику на мейні я не буду, так як практично нічого не чув.
Та, ще одне: лайн-ап взагалі був цікавий, Ліквід Майнд грав 3 рази, наскільки я бачив :) При чому в 00-00 була найжорсткіша музика, а після цього гоа і фулл он перед 4-00 під нескінченні мигання стробів. Хочу подякувати людині, яка таке придумала. Також варта думати перед паті, варта тобі грати чи не варта, а відмова Кіно і Зіма грати зранку остаточно розчарувала.
Ліквід Майнд порвав всіх, хоча я його треки чув чуть давніше і цього можна було очікувати. Сподобався початок сету Чатіна, хоча Хтось казав, що він грав старі треки ;) Можливо, і так, але це був хайлайт на 2гому для мене.
Полотна Діморфіка знову-таки порвали :) Дизайн на мейні був гарний, в плані гарні малюночки намальовані флюрною фарбою. В мене правда інші уявлення про психеделічність і полотна мають впершу чергу працювати, але кожному своє.
Я завжди прямо кажу те, що думаю. (і це мене навчило адекватно сприймати будь-яку критику). Був представлений продукт, я був в ролі юзера, який заплатив за це, і, якщо чесно, я не думаю, що це вартує навіть тих грошей, тому кажу своє "Фі" :) Прохання не ображатись!
Хочу подякувати оргам (все-таки, головне - щось робити і побільше ентузіазму), Ліквід Майнду і Діморфіку, всім, кому я і хто мені присідав на вуха :) Пакету і Мар*яні за спілкування на тему вербальної інтерпретації візуальної та аудіальної психеделії %)
Побачимось на танцполах. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
|
|